2777
2789
عنوان

جارییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 61 پست
اول از همه خدا تک تک اشکات رو میبینه و هواتو داره ...از جاری از من به شما نصیحت اصلا توقع خوبی و مهر ...

فک کن جلو روی من میگفت ما واسه شوهرت خیلی جاها رفتیم خواستگاری

بعد با خوشحالی زد روی سینش گفت وای من اولین شوهرم بودم

بسپرش بخدا منم سپردمش بخدا بخدا ی حرفایی ب من میزدمنم بی زبون نمی تونستم جوابشو بدم فقط حرص می خوردم ...

میخام همینکارو کنم

اگ کاریم نداشته باشه کاریش ندارم ولی چرتوپرت بگه دگ کوتاه نمیام

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا بعدن تو رومم خیلی چیزا گفت ولی تهمت هاییکه زد پشت سرم بود

ببین این تیپ ادما دو حالت دارن یا یکی ازشون بالاتره هرجا میره تعریفشو میشنوه حسودیش میشه میخواد تخریبش کنه یا این که خودش حس کم بینی نسبت ب اون طرف داره و با این کارا میخواد این خلاء رو جبران کنه اگه طرف مقابل به رفتارای اون دامن بزنه میره تو بازیش پس بهترین کار اینه از این ادما فاصله بگیری .

ببین این تیپ ادما دو حالت دارن یا یکی ازشون بالاتره هرجا میره تعریفشو میشنوه حسودیش میشه میخواد تخری ...

که من باهاش دهن به دهن شدم تمام هم از بی سیاستیم هستش

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
من منظورم شما نبود عزیزم یه جاریم یه مدت جلوم خوب بود خیلی خوب بود ولی پشت سرم تا دلت بخواد حرف دروغ ...

جاریت بهت بگه

توام مثل خواهرماااا ولی اشتباهه با این خانواده وصلت کردن(نمیدونم خودش چرا گورشو گم نمیکنه اگه انقد ناراضیه)

شما بودی بهش چی میگفتی؟ اگ شوهرم بدونه چ حرفایی زده تیک تیکش میکنه

انقد شوهرمو با نامزد قبلیشو اذیت کرده حالا به من اینجور نیش میزنه

فک کن جلو روی من میگفت ما واسه شوهرت خیلی جاها رفتیم خواستگاریبعد با خوشحالی زد روی سینش گفت وای من ...

خدا وکیلی ایشون بیماری روحی خودشیفتگی داره ..نشین باهاش حرف بزن ..به حرفاش گوش نده ..همینکه میخواد شروع کنه سریع بگو گوشیم زنگ خورد ..کسی صدام زد ..باهاش جایی نشین که فرصت حرف زدن داشته باشه ..امیدوارم هرکسی باهات هررفتاری داشت خدا همون رفتاررو باهاش داشته باشه..

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

بریزش دور ادم ک اشغالو زیرو رو نمیکنه فقط بوی بدش ازارت میده حالتو بد میکنه. مطمنن تا الان تاوان ح ...

والله من تاوان دادم فعلا ،بهش گفتم تاوان تهمت هاییکه بهم زدی رو دادنی میخوام چهار چشمی نگات کنم ولی من تاوان دادم اون داره چهار چشمی نگام میکنه ، شوهرم فوت شده اینقدر برای بدبختیم خوشحاله هر روز میاد خونه مادرشوهرم

نه دهن به دهن نشو باهاش بی محلی کن بهش از هر چیزی بهتر میسوزونتش از من به تو نصیحت

همینکارو میکنم

مشکلم اینه از عید ب اینور داره مشکلات زندگیشو سوار زندگی ما میکنع

هنو عقدیم هزارن مشکل مالی داریم

خانوم ب فکر مسافرتو خوش گذرونیاشه

ازاونورم با شوهرش دعواش شده بوده اومده ب شوهرم پیام داده

بخدا انگار ما سر زندگیمونیم اونا نامزدن

خدا وکیلی ایشون بیماری روحی خودشیفتگی داره ..نشین باهاش حرف بزن ..به حرفاش گوش نده ..همینکه میخواد ش ...

همه بهم میگفتن این ادم سمی هست میگفتم ن زود قضاوت نکنیدتا اینکه با رفتارهاش همه پازل هارو کنارهم چید فهمیدم درست میگفتن منتها من خوشبین بودم

همینکارو میکنممشکلم اینه از عید ب اینور داره مشکلات زندگیشو سوار زندگی ما میکنعهنو عقدیم هزارن مشکل ...

نزار با شوهرت راحت و صمیمی بشه اینم یه نصیحت دیگه کاری کن حد و مرز خودشو بدونه