2777
2789
عنوان

جارییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 61 پست

وقتی حوابش نمیدی خودخوری هم نکن من همیشه جواب میدم در لحظه کبعد غصه اش نخورم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

پدرو مادرشوهرن بچه شونه بوده دیگه میرفته و میومده این جاریه برادر وطیفه ای نداره که بخوان اذیت و تیک ...

نمیرم والا

در حدی کمرنگ شدم ب خاطر کاراشون ک همیشه برادر شوهرم جاریم میگن وای کم پیداایی وای چ عجب وای ستاره سههیل شدی وای کوفت وای زهرمار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حوابش نمیدی خودخوری هم نکن من همیشه جواب میدم در لحظه کبعد غصه اش نخورم

اخه کثافط زندگیشون زندگی منوهم گرفتع جمع نمیکنن خودشونو

با کارای خودش وشوهرش پدرشوهرمو ناراحت میکنه میندازه ب جون شوهرم و من

بشدتتت پرو هستن خودشیفتع غرور کاذب

وای دقیقا این دوستمون درست میگه ما هم از این جاری ها داریم هی میگه کاری ندارم بخدا ولی با حرف نیش می ...

پس چرا ماها مثل اونا نیستیم؟میگن رو جاری حساب باز نکنین پس ما هم جاری هستیم دیگه چرا مثل اونا نیستیم ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

اول از همه خدا تک تک اشکات رو میبینه و هواتو داره ...از جاری از من به شما نصیحت اصلا توقع خوبی و مهربونی نداشته باش ..همشون دشمنند یکیشون واضح نشون میده ..یکی صبر میکنه به موقع نشون میده ..عزیزم من یه سقط خیلی ناجور داشتم ..وقتی خبر بارداریمو جاریام فهمیدند علنا ناراحت شدند ..ووقتی فهمیدند سقط کردم خوشحال شدند ..بااینکه باهمشون خوبم

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

جرئت نمیکنع کوچیکم کنعفقط فک کرد منم مثل جاری قبلشم ک باهام بجنگه بعد دید حوصلشو ندارم خیلی منو با ر ...

بسپرش بخدا منم سپردمش بخدا بخدا ی حرفایی ب من میزد

منم بی زبون نمی تونستم جوابشو بدم فقط حرص می خوردم

تازه عقلم اومده سر جاش دیگ جرات نمیکنه چرت بگه

توام هرچیزی گفت جوابشو بده

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

بنظرم حسودیتو میکنه فقط یه ادم حسودو سمی این رفتارو میکنه .

ب شوهرم گفتم بزار یه بار جوابشو بدم خودشو جمع کنه میگ نه دهن ب دهن بدی خوشحال میشه

یادم میفته گفت هنو عکسای جشن یلداشونو دارم تو فلش بشدت قلبم میسوزه خدا قلبش بسوزونه

حالا اونیکه تو رو برات دو لا میشه پشت سر غیبت و تهمت میزنه چی این مشکلش چیه ؟؟؟

من نه توروش خودشیرین بازی دراوردم ن دارم تهمت میزنم

یه کدوم کاراشو اینجا واضح نگفتم بدونی چجور منو سوزونده

من نه توروش خودشیرین بازی دراوردم ن دارم تهمت میزنمیه کدوم کاراشو اینجا واضح نگفتم بدونی چجور منو سو ...

من منظورم شما نبود عزیزم یه جاریم یه مدت جلوم خوب بود خیلی خوب بود ولی پشت سرم تا دلت بخواد حرف دروغ گفته بود و تهمت زده بود که بعداً فهمیدم چه جونوریه الان دوساله قطع رابطه ایم

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون