2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 216 پست

نمیدونم جدی چشون شده منم خودم ۱۸ سالمه احساس میکنم میترسن جنگ بشه بمیرن تولد مثل نکن بمیرن با افتخار دختره میگفت اره من کلاس دهم عقد کردم و من پشمام ریخت😐😐😐😐😐

کنکوریییی🌱✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا حس کردم این کامنتوی جایی خوندم

نمیدونم

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

زندگی شخصی خودشونه بنظرم چقدر زود ازدواج کردی هم ب اندازه چقدر دیر ازدواج کردی یا چرا بچه دار نمیشید زشته

اگر خوشبختن ب ما ربطی نداره اگر من یا شماهم چندتا مدرک تحصیلی و شغل خوب داریم ب کسی ربطی نداره هرکسی موفقیت رو داخل ی چیز میبینه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

هرکس هر موقع دلش بخواد و احساس نیاز بکنه ازدواج میکنهنمیدونم کی یاد میگیریم سرمون رو از زندگی دیگران ...

اها بعد دختر کلاس دهمی بره بزاد خیلی درسته به نظرت 😐

کنکوریییی🌱✨️

هرکس هر موقع دلش بخواد و احساس نیاز بکنه ازدواج میکنهنمیدونم کی یاد میگیریم سرمون رو از زندگی دیگران ...

تاپیکو نخوندینا کلا .. میگه دختره بهش تیکه انداخته والا کار خاصی نکرده از بچگی درگیر بشور و بساب شده که حالا به اسی اینشکلی گفته

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

اقوام دور پدریم ...همه دخترا زیر ۱۸ ازدواج کردند ..وخودشونو ملکه الیزابت میدونستند که ماخوشگلیم وشوهر گیرمون اومد ..شما زشتید که درس میخونید ..حالا ۹۹درصدشون سن۳۷،۳۸ سالگی بابچه های ۱۸،۱۹ ،۱۵ ساله جداشدند ..همشونم بدون استثنا میگند شوهرامون خیانت کارند و خوب نبودند

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

از چ لحاظ؟

کلی زندگیشون جلو می افته زود بچه دار میشن برای بچه حوصله دارن.میتونن به برنامه های دیگه مثل درس و... هم برسن.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

یعنی کسی ۲۵ ازدواج کنه یا۳۰ میشه پیرزن همسری؟

کودک همسری جرمه برای همینه قانون داریم براش

برای دیر ازدواج کردن هیچ قانونی نداریم!

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

اها بعد دختر کلاس دهمی بره بزاد خیلی درسته به نظرت 😐

عیبش چیه.چرا فکر میکنین هر چی با فکر شما جور نیست اشتباهه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

من با 34 سال سن تا همین چند وقت پیش احساس میکردم زوده وارد زندگی مشترک بشم امادگیشو ندارم

الانم که نامزد کردم گاهی ب نامزدم میگم توش موندم نه راه پس دارم نه پیش😐

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت