سلام من سندرم قاعدگی دارم ینی قبل پریود سردرد شدید میگیرم رفتم دکتر قرص نورتریپیلین ۱۰ داد گفت میگرن قاعدگی داری
بعدگفت هرشب یدونه ولی من هرشب نخوردم ترسیدم عادت کنه بدنم و ی شب خوردم و دوشب نخوردم دوباره دوشب خوردم و دیگ نخوردم یدفعه ای سرگیجه و سنگینی سر گرفتم و خیلی بیحال و بی انرژی هستم
سرم فقط سنگینه و راه رفتنی انگار انرژی ندارم یلحظه بلند شدنی چشام سیاه میشه دو ثانیه بعد ک وامیستم د ...
کم خونی ضعف بدنی
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه من میگرن ندارم فقط سردرد میگیرم قبل پریود ک الان سردردم خیلی خیلی کم شده این قرص نوشته برا افسرد ...
خوب اون اول گفتی دکتر گفته میگرن پریودی . میگرن هم مهمترین علامتش سردرد خاصی هست که یک شروع کننده یا تریگر یا محرک مثل بوی خاص . سرما غذای خاص ... داره برا شما دوران پ شروع کننده سردرد هست
اگه مال دارو باشه حداقل یه ۲۴ ساعت میکشه تا دارو دفع بشه امشب زود بخواب . تو خواب فرایندهایی رخ میده که کلی مواد زائد معزی و خونی از بدن دفع میشه صبح بیدار که بشی سردرد رفته .