2777
2789
عنوان

سرگیجه

163 بازدید | 22 پست

سلام من سندرم قاعدگی دارم ینی قبل پریود سردرد شدید میگیرم رفتم دکتر قرص نورتریپیلین ۱۰ داد گفت میگرن قاعدگی داری

بعدگفت هرشب یدونه ولی من هرشب نخوردم ترسیدم عادت کنه بدنم و ی شب خوردم و دوشب نخوردم دوباره دوشب خوردم و دیگ نخوردم یدفعه ای سرگیجه و سنگینی سر گرفتم و خیلی بیحال و بی انرژی هستم

تروخدا بگید عوارض قرصه؟ کی عوارضش از بین میره ؟

💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این علائمی که میگین مال خود دوران پ هم هست نمیشه گفت عوارض قرصه

من کم خونی هم دارم

قبلنم داشتم ولی سرم گیج نمیرفت

اخه بعد خوردن قرص من اینطوری شدم انگاری

دکترم رفتم بهم بتاهیستین داد و قطره گوش ولی خب تاثیر نزاشته 💔

سلام. چیزی که توصیف میکنید میتواند به نورتریپتیلین مربوط باشد، اما نمیشود با قطعیت گفت فقط از دارو است.

نورتریپتیلین ۱۰ میلیگرم در شروع مصرف میتواند باعث این عوارض شود:

سرگیجه

احساس سنگینی سر

خوابآلودگی

بیحالی و کاهش انرژی

از طرفی، اگر دارو را یک شب بخورید، دو شب نخورید و دوباره شروع کنید، ممکن است بدن فرصت عادت کردن پیدا نکند و این علائم بیشتر احساس شوند. این دارو معمولاً باید هر شب و به طور منظم مصرف شود تا هم عوارض اولیه کمتر شوند و هم روی پیشگیری از میگرن اثر کند.

اگر فقط چند بار مصرف کردهاید و حالا قطعش کردهاید، معمولاً این علائم طی ۱ تا ۳ روز برطرف میشوند، هرچند در بعضی افراد ممکن است تا چند روز بیشتر هم طول بکشد.

چند نکته:

مایعات کافی بنوشید.

هنگام بلند شدن از حالت نشسته یا خوابیده آرام بلند شوید.

تا زمانی که سرگیجه دارید رانندگی یا کارهای خطرناک انجام ندهید.

اگر سرگیجه خیلی شدید شد، غش کردید، تپش قلب شدید، ضعف یکطرفه بدن، اختلال گفتار یا سردردی متفاوت و بسیار شدید پیدا کردید، باید سریع به اورژانس مراجعه کنید.

برای اینکه بهتر راهنماییتان کنم، لطفاً بگویید:

دقیقاً چند قرص نورتریپتیلین ۱۰ خوردید؟

آخرین قرص را چند ساعت یا چند روز پیش مصرف کردید؟

الان فشار خونتان را اندازه گرفتهاید یا نه؟

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

سلام. چیزی که توصیف میکنید میتواند به نورتریپتیلین مربوط باشد، اما نمیشود با قطعیت گفت فقط از دارو ا ...

در حال حاضر الان پریودم کم خونی هم بهم گفتن ک دارم

نورتریپیلین کلا ۴ تا خوردم

آخرین بار امروز صبح خوردم ک سرگیجم بیشتر شد و سنگینی سرم

سلام. چیزی که توصیف میکنید میتواند به نورتریپتیلین مربوط باشد، اما نمیشود با قطعیت گفت فقط از دارو ا ...

طرف رو تا سکته مغزی بردی بابا . سرگیجه فقط یه علامته هزار تا علت می تونه داشته باشه بد خوابی نخوردن چای سرما و ...

در حال حاضر الان پریودم کم خونی هم بهم گفتن ک دارم نورتریپیلین کلا ۴ تا خوردم آخرین بار امروز صبح خو ...

احتمال دارد سرگیجه و سنگینی سرتان از نورتریپتیلین باشد، اما کمخونی و پریود بودن هم میتوانند این علائم را تشدید کنند.

از آنجا که:

فقط ۴ قرص ۱۰ میلیگرمی مصرف کردهاید،

و امروز صبح آخرین قرص را خوردهاید،

و بعد از آن سرگیجهتان بیشتر شده،

اگر علت اصلی دارو باشد، معمولاً طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت از آخرین قرص، شدت علائم کم میشود و در بیشتر افراد ظرف چند روز برطرف میشود.

اگر سرگیجه آنقدر شدید است که نمیتوانید راه بروید، یا همراه با غش، تپش قلب شدید، درد قفسه سینه، ضعف یک سمت بدن یا اختلال در تکلم است، باید همان امروز به اورژانس مراجعه کنید.

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

در حال حاضر الان پریودم کم خونی هم بهم گفتن ک دارم نورتریپیلین کلا ۴ تا خوردم آخرین بار امروز صبح خو ...

خوب اگه بعد مصرفش سرگیجه میگیری پس احتمالا مال قرصه نخورش . به دکترت بگو قرصت رو عوض کنه

تریگر و تحریک کننده سردرد میگرنی شروع پ باشه واقعا مدیریت و کنترلش سخته

احتمال دارد سرگیجه و سنگینی سرتان از نورتریپتیلین باشد، اما کمخونی و پریود بودن هم میتوانند این علائ ...

پس یعنی چند روز طول میکشه تا خوب بشه؟ من رفتم دکتر بهم بتاهیستین و قرص دیمن هیدرینات داد اونا کمتری میکنن ادامه بدم اون قرصارو ؟

احتمال دارد سرگیجه و سنگینی سرتان از نورتریپتیلین باشد، اما کمخونی و پریود بودن هم میتوانند این علائ ...

سرم فقط سنگینه و راه رفتنی انگار انرژی ندارم یلحظه بلند شدنی چشام سیاه میشه دو ثانیه بعد ک وامیستم درست میشه