2777
2789
عنوان

دو قطبیه یعنی😐

336 بازدید | 30 پست

بچه ها تازه ازدواج کردیم، قبلشم سه سال عقد بودیم، تو سه سال شاید به اندازه ی انگشتام بی دلیل ناراحت بوده و عصبانی

اما الان یه روز خوبه شوخی میکنه میگه میخنده، یه روز سر کوچکترین چیزی اعصابش خورد میشه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مودیه شاید

شاید

ولی امروز کلا عصبانیه بیدلیل تا از سر کار اومد بقیه وقتا شوخب خنده تا یه ساعت، منم چیزی نگفتم گفتم شاید یه مسئله ای هست بیرون از خونه که ناراحتش کرده

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

علائم دو قطبی دوره مانیا انرژی بیش از حد بی خوابی تصمیمات یهویی و پر ریسک ولخرجی دوره افسردگی پر خوا ...

وای منم اینجورم

جدی دو قطبیه ؟؟😐

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

علائم دو قطبی دوره مانیا انرژی بیش از حد بی خوابی تصمیمات یهویی و پر ریسک ولخرجی دوره افسردگی پر خوا ...

پس همون مودیه

اینا رو نداره

امروز خواب بود بعد سر تایمی که گفته بود رفتم بیدارش کردم، بعد دیدم خستس گفتم بیشتر بخوابه، بعد یه ساعت رفتم بیدارش کردم، ماساژش دادم گفتم پاشو بریم بیرون گفتش نه اونم با لحن عصبانی و خشن، گفتم باشه چشم حالا عصبانی نشو

ببین یعنی شوهر منم دقیقا اینشکلی واقعا هم نمیدونم چیکارش کنم بنظرم مودیه

هیی

شاید ولی امروز کلا عصبانیه بیدلیل تا از سر کار اومد بقیه وقتا شوخب خنده تا یه ساعت، منم چیزی نگفتم گ ...

منم امروز با احتمالا پارتنر آینده ام بیرون بودم ، بعد کلی ماجرا و کشمکش قبلی ، اول خیلی خوب بودا بهم گل داد با خودم گفتم خدا رو شکر آدم شده ، کافه رفتیم و ... خیلی جدی تو ماشین که بودیم وقتی به خرابی کولرش اعتراض کردم ، پیشنهاد داد که میتونه ببرتم خونمون ، از اونجا باهم تلفنی حرف بزنیم ( خودشو کشت تا راضی شدم باهاش برم بیرون ) و دیگه تا دم خونمون باهام حرف نزد ... مال من که دیوونه میوونه است ، اما شاید همسر شما علت قابل قبولی برای رفتارش داشته بوده باشه .

وای منم اینجورم جدی دو قطبیه ؟؟😐

تو نت بزن بقیه علائم شو بخون ولی فکر نکنم

در کل دو قطبی ها تو دوره مانیا آروم قرار ندارن خیلی بد میشن

خیلی شدتش بالاس افسردگی شونم فلج کننده س از پا می اندازه آدمو

قشنگ اطرافیانشون می فهمن و قرص میخواد حتما

ولی از تو فک نکنم در این حد باشه این دو قطبی شدتش بالاس

پس همون مودیهاینا رو ندارهامروز خواب بود بعد سر تایمی که گفته بود رفتم بیدارش کردم، بعد دیدم خستس گف ...

اره همینه

احتمالش هس هفته بدی داشته باشه معمولا مردا اینطوری میشن

مدلش عصبی طور و کم تحمله

تو نت بزن بقیه علائم شو بخون ولی فکر نکنم در کل دو قطبی ها تو دوره مانیا آروم قرار ندارن خیلی بد میش ...

اره من اونقدر شدید نیستم

به نظرت فقط زیادی مودی ام ؟

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

شاید ولی امروز کلا عصبانیه بیدلیل تا از سر کار اومد بقیه وقتا شوخب خنده تا یه ساعت، منم چیزی نگفتم گ ...

مردا اکثرا همینن فشار کاری روش

و دخل و خرجای الان نمیذاره ادم واقعا همیشه شاد باشه