2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره ۳ روزه برای من

هرچند یه پستی میدیدم میگفت اگه اینجوری هستین باید پاک سازی رحم انجام بدین دیگه نمیدونم درسته یا نه

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

من تنبلی تخمدان دارم خونریزی زیادی ندارم پد ام همیشه تمیزه یا در حد لکه

جدی مگه تنبلی تخمدان اینجوریه که خونریزی کمه؟

من فکر میکردم تنبلی تازه شدیدترش میکنه

رویاهای بزرگی دارم
من سه روز خونریزی دارم ولی تا بیاد کااامل تمومِ تموم بشه میشه ۴ یا ۵ روز

آره میدونم

منم همینم تقریبا

بعضیا میگن کلا برامون ۳ روز میشه

عجیبه اینجوری

رویاهای بزرگی دارم
جدی مگه تنبلی تخمدان اینجوریه که خونریزی کمه؟من فکر میکردم تنبلی تازه شدیدترش میکنه

اره اینطوریه داروهایی که برای تنظیم میدن هم دیواره رحم رو ضخیم میکنه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

اره ۳ روزه برای من هرچند یه پستی میدیدم میگفت اگه اینجوری هستین باید پاک سازی رحم انجام بدین دیگه نم ...

ینی ۳ روز باشه باید پاکسازی کنی که بیشتر بشه تعداد روزش؟

رویاهای بزرگی دارم
ینی ۳ روز باشه باید پاکسازی کنی که بیشتر بشه تعداد روزش؟

کمتر بشه پاکسازی بشه

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

اره اینطوریه داروهایی که برای تنظیم میدن هم دیواره رحم رو ضخیم میکنه

آهان

ایشالا مشکلتون بزودی رفع میشه عزیزم

من شنیدم سبک زندگی از دارو هم تاثیرش بیشتره

اینکه رژیم داشته باشی و ورزش کنی کم کم خوبش میکنه

رویاهای بزرگی دارم