2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

147 بازدید | 18 پست

سلام بعد جدایی در مرحله نامزدی اگر هرروز حالتون بدتر بشه یعنی چی؟حتی بزور راه میرم فکر کردم تصمیم درستیه ولی از اون روز هی حالم بد میشه بعد٣ماه از روز اول بدتر هی میگن خوب میشی چرا بدتر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید خودتو ملامت کنی باید همیشه چه نو ذهنت چه واقعیت بدونی که کار درست رو انجام دادی

بخدا دست خودم نیست من ادم منطقیم و ارومم ولی بدون اینکه خودم بهش کنم یا بخوام هر روز بدتر میشم

بخدا دست خودم نیست من ادم منطقیم و ارومم ولی بدون اینکه خودم بهش کنم یا بخوام هر روز بدتر میشم

اگ فکر میکنی تلاش خودتو کردی برای بهبودی و خوب نشدی حتما پیش مشاور برو

یکی از بستگان ما بعد فوت پدرش انقد بهش سخت گذشت که راه رفتنشو فراموش کرد و ویلچری شد

کلی دکتر رفت تا تونست بعد 4-5سال دوباره راه بره

تو زودتر بفکر باش تا خدای ناکرده اتفاق بدی برات نیفته

اگ فکر میکنی تلاش خودتو کردی برای بهبودی و خوب نشدی حتما پیش مشاور برو یکی از بستگان ما بعد فوت پدرش ...

من خیلی برام مشکل پیش میاد ولی این یکی هر کاری میکنم نمیتونم مثل قبل یا حتی یکم خوب شم.. بعضی وقتا خودمو مقصر میدونم ولی دیگه اون منو نمیخواد