2777
2789
عنوان

مادر سمی

283 بازدید | 26 پست

من خونواده سنتی یا مذهبی ای ندارم ولی با این حال مامانم به شدت کنترلگر و عصبیه. مثلا این مدلیه که اگه چیزی باب میلش نباشه روزگارت رو سیاه میکنه. تو همه چیز هم دخالت میکنه. بابامم کلا من واسش مهم نیستم، همیشه به دهن مامانم نگاه میکنه. سنم که کمتر بود همیشه فکر میکردم چون نوجوونم مامانم حساسیت داره و درست میشه. الان ۲۵ سالمه ولی مامانم هنوزم همونه و رابطه ی بینمون هرروز داره بدتر میشه. بعد بدی ماجرا اینه که زخمایی که بهم زده هنوزم اذیتم میکنه. مثلا شبا میشبنم سر اینکه چرا ۱۰ سال پیش فلان کار رو باهام کرده مثل بچه ها گریه میکنم هنوز :) جالبیش اینه که مطلقا هیچ حسی نسبت بهش ندارم، مثل غریبه ی تو خیابون میمونه واسم. حتی دیگه دوستم ندارم رابطم باهاش درسته، فقط دنبال اینم که یه فرصتی پیدا کنم و رابطم باهاش رو قطع کنم واسه همیشه. خواهرمم همینکارو کرد، ده ساله رفته شهر دور و سالی یه بار کلا میاد کوتاه سر میزنه و میره. شما چجوری با خانوادهتون کنار میاین؟ چجوری تحمل میکنین اگر شرایط مشابه من رو دارین؟

چقد بد واقعا

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم

فک میکردم دلسوزیه نگرانیه مراقبته

اما همه ش خودخواهی بود

۲۳ سالم شده نمیتونم نفس بکشم

حتی نیستم نمیکنیم دیگه جوابشو بدم دیگه گریه نمیکنه دلم نمیسوزه

فقط کنارش نفس میکشم تموم چون به شدت منو وابسته و بی عرضه بار اورده

منم همینمفک میکردم دلسوزیه نگرانیه مراقبتهاما همه ش خودخواهی بود۲۳ سالم شده نمیتونم نفس بکشمحتی نیست ...

امیدوارم توام بتونی راه فرار پیدا کنی. چون واقعا بجز فاصله گرفتن ازشون فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه.

واقعا خوش بحالت که نمیفهمی چی میگم.

روزی چنان درد نبود همین مادر تا اعمال وجودت میره که اونموقع میفهمی چی گفتم

به قول مولانا:

در نیابد حال پخته هیچ خام

پس سخن کوتاه باید والسلام

چکار کرده خوب...تو براش چه کارهایی کردی تا الان؟؟میشه اول از خوبی های خودت بهش بگی؟؟؟

من که نمیخوام خودمو به کسی ثابت کنم:/ ناراحت بودم همینجوری نوشتم ببینم کسی شرایط مشابه من رو داره یا نه

من که نمیخوام خودمو به کسی ثابت کنم:/ ناراحت بودم همینجوری نوشتم ببینم کسی شرایط مشابه من رو داره یا ...

اگر دنبال راه حل مشکلت هستی

رو خودت کار کن

تمام مشکلات بیرونی ما ناشی از مشکلاتی هست که در درونماست

خودت تغییر کن و درست شو ببین دنیای اطرافت چطور خودش و با تو وفق میده

کسی که درونش ارام باشه محیط اطرافش هم ارام میشه

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

اگر دنبال راه حل مشکلت هستیرو خودت کار کنتمام مشکلات بیرونی ما ناشی از مشکلاتی هست که در درونماستخود ...

رابطه اونقدر خراب هست که دنبال درست کردنش نیستم دیگه. انقدرم تلاش کردم درستش کنم که الان به این نقطه ای که هستم رسیدم