2777
2789
عنوان

ژل لب اهواز

20 بازدید | 0 پست

سلام دوستان

من واقعا با تزریق ژل لب و پیدا کردن دکتر خوب برای تزریقش مشکل دارم

میخوام یه لبی دربیارن ک واقعا قرنیه و صاف باشه نه اینکه برامدگی داشته باشه

من چندسال پیش، پیش جاسمین ژل لب زدم با اینکه از ابن ژل های ده سی سی بود خوب بود نه عارضه ای داشتم نه چیزی بعد چندسال چون میگفتن این ژل ها معتبر نیستن من رفتم پیش دکتر پژمان صالحی فرد انزیم لب زدم که کارش خوب بود ولی بشدت دردناک انجامش داد و داشتم میمردم قشنگ چون بعدها بازم انزیم زدم میدونم بیش از حد دردناک بود کارش و خیلیم کبود شدم بعدش درنتیحه دیگه پیشش نرفتم راحب جاسمین هم چون پزشک نبود و البته فرم خاصی ب لب نمیداد فقط همونو بزرگ میکرد تصمیم گرفتم پیشش نرم

خلاصه کلی گشتم تا تصمیم گرفتم برم پیش دکتر نهرمیانی شوشتر بک سی سی ژل زدم خوب بود خیلی طبیعی بود ولی چون راهش دور بود دیگ نرفتم و تصمیم گرفتم یجایی تو اهواز برم و بعد رفتم پیش نورا خوش لسان که لبمو کاملا خراب کرد عدم قرنیگی به وجود اورد توش خیلی بد فرمش کرد کاملا ناهموار شد و خلاصه داغون شد

رفتم پیش اهنکوب بهش گفتم نمیتونم بازم انزیم بزنم همینو درستش کن اونم خدایی خیلی خوبش کرد ولی با اینجال هنوز اون چیزی ک میخواستم نشده بود و یه مقدار ناهمواری داشت و برامدگی به وجود اومده بود یه مدت گذشت نتونستم تحمل کنم رفتم دوباره انزیم بزنم اینبار پیش دانا تمدن ک زن اهنکوبه رفتم و برام انزیم زد

یکی از همکارام پیشنهاد داد برم پیش سمیرا شجاعی و تعریف داد ک کارش عالیه رفتم پیشش لبمو دید گفت با اینکه تمدن برات انزیم زده ولی لبت هنوز یه مقدار ژل داره و دوباره انزیم میخواد و باز برام انزیم زدش

بعد دو سه هفته رفتم پیش خودش برام نه دهم سی سی فیلر لب زد خوب شد ولی بازم یه مقدار برامدگی ها و عدم قرنیگی داره واقعا موندم چکار کنم پیش کی برم اینو براک درستش کنه!؟

لطفا اگر کسی میشناسی که واقعا کارش درست باشه معرفی کنید

خودم موندم باز برم پیش خود اهنکوب یا صالحی فرد یا مثلا راجب دکتر گنجی شنیدم

ولی از اونجایی که بابت لبم خیلی اذیت شدم نمیخوام دوباره ریسک کنم

اگر میتونید لطفا کمک و راهنمایی کنید دوستان ممنون میشم