2777
2789
عنوان

کهیر بستم

98 بازدید | 20 پست

رفتم استخر بعدش اونجا دوش گرفتم بعد اومدم خونه پوستم کهیر بست

رفتم دکتر امپول زد خوب شد چن تاهم قرص نوشته مصرف میکنم ولی دوباره برگشته چیکار کنم😭😭😭😭😭😭قرصها فایده ای ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کهیر رو نمیبندن...کهیر رو میزنن

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

پماد کالاندولا بزن روی جوشا و نخارون

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره خیلی خارش داره.چکار کنم؟😭😭😭😭

من رفتم دکتر،سرم زد و پماد داد،راستش خوب نشدم،با اب سرد میشستم و سیب میخوردم حس میکردم بهتر میشد خارشش،هر دوبار هم فقط یک روز اینجوری بود و شب خوابیدم صبحش خوب شده بودم.

چن بار باید بزنم؟

برو اول حموم قشنگ بدنت رو بشور(با شامپو یا صابون بچه) بعد خشک کن ،کجای بدنته؟اگه جاییه که همش آب میخوره ،روزی سه بار بزن،ولی اگه مثلاً پشت کمرته،نزار عرق کنی عرق کردی یه دوش سرپایی بگیر با صابون ملایم یا شامپو بچه بشور پماد قبلی رو ،مجدد خشک کن و بزن،میتونی روزی دوسه بار بزنی ولی روی پماد قبلی پماد نمال

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)