2777
2789
عنوان

متاهل ها بیان

195 بازدید | 17 پست

زندگی متاهلیتون تکراری و خسته کننده نیست؟

من هنوز نامزدم و حس میکنم تکراری و خسته کنندس‌ . هیجانی نداره انگار 

میترسم بعدا خیلی کم بیارم . 

مجردی ازادتری بدون دغدغه اس. 

گاهی میگم شاید دچار افسردگی هستم

اگه شوهرت خوب باشه نه اتفاقا هر روزش برات جذاب تره😁

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کس یه جوریه من بعد عروسی مادرم می گفت مثل کسایی هستی که از زندان آزاد شدن خداروشکر همسرم خیلی باهام خوبه و راضیم خیلی ها هم هستن ابدا اینجوری نیستن اصطلاحا از چاله در میان می افتن تو چاه باید خودت شرایطت رو بسنجی

دست سازه های من : @annabkala
اگه شوهرت خوب باشه نه اتفاقا هر روزش برات جذاب تره😁

پس چرا برا من اینجور نیست. همه چیز برام تکراریه . بیشتر وقتا دلم میخواد تنها باشم و به اتاقم برم و ساعتها بمونم اونجا بعدش کمی خوب میشم

من الان ازادترم تا دوران مجردیم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه ها یعنی من مشکل دارم؟ 

مثلا یکی از دلایلی ک منو میبره تو خودم زندگی تو ایرانه دلم همیشه میخواست برم اونور . 

یا یه همسر خیلی پولدار

کلا همش تو ذهنم درگیر این افکارم 

میگم شاید بعدا بهتر گیرم بیاد 

شاید مجردیم خوشتر باشه 

کلا همین روزای نامزدی هم خیلی تکراریه با اینکه مرتب اینور اونور و مسافرتم میریم

از الان بیحوصله نباش باید انقدر شور و شوق داشته باشی ک فردا با وجودبچه و مسئولیت های دیگه وقتی خسته و کوفته ای ته دلت حس کنی زندگی تکراری نشده و بازم هیجان انگیزه

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
از الان بیحوصله نباش باید انقدر شور و شوق داشته باشی ک فردا با وجودبچه و مسئولیت های دیگه وقتی خسته ...

خوب منی که اینجوریم الان . بنظرت بدرد ازدواج میخورم؟ 😕