2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترننس فقط تو احساس متفاوته

اما دوجنسیتی مثل یه نقص مادرزادی جسمی و ردحی هردو علائم مذکر و مونث رو داره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بله با یه آقای ترن_س ( زن به مرد) ارتباط دوستی نزدیکی دارم ، ایشون بسیار انسان شریفی هستند و خب رفتار و احساسات شون هم کاملا عین همه ماست

به جز تفاوت و تضادی که توی روح و جسم شون هست هیچ تفاوت دیگه ای از لحاظ اخلاق و رفتار ندارن و قبل از دختر یا پسر بودن شون انسان هستند

بازم فرقشون رو نفهمیدم😐😁

دو جنسی که من دیدم هم التت مردانع داشت هم سن بلوغ سینه هاش رشد کرد هم هورمون مردانه داشت هم زنانه داشت .معلوم نبود زنه یا مرد .اما بیشتر زن بود

اما تررنس از لحاظ مشخصات فیزیکی بدن شبیه یک جنس هست و فقط روحیاتش فرق میکنه با جنسش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین دو جنسیتیا اونجور هم که علم میگه نیستن علم یکم افراطی میگه دربارشون

دوجنسیتیها دو نوعن مغزی و جسمی مغزی رو میگن سکشوالیتع جسمیارو میگن دو جنسیتیها

یه زن سکشوالیتع گرایش داره مرد باشه هم لزوما این نیست همجنسگرا باشه اصلا و ابدا اون حتی عاشق مرد هم میشه ولی کلا دوست داشته مرد باشه و مرد بدنیا بیاد اداو اطفارشم مردونست سکشوالیته مرد تمایل به زن بودن هم عاشق زن میشه ولی دوست داشته زن باشه ولی دو جنسیتیهای جسمی آره برعکس سکشوالیته ها هستن دقیقا

مثل فردی مرکوری که سکشوالیته بود دوست داشت زن باشه ولی عاشق دوست دخترش بود بعد تمام ثروتشم بنام اون کرد سکشوالیته زن عاشق مرد میشه ولی تمایل به رابطه جنسی نداره فقط عاشق مرد میشه سکشوالیته مرد هم مثل فردی مرکوری عاشق زن میشه ولی رابطه جنسی با اون رو نمیخواد من این مطلب رو یجا از یه روانشناس شنیدم