2777
2789
عنوان

بادگلو مکرر

77 بازدید | 8 پست

من چند روزه بدون درد و حس سنگینی بادگلو دارم وقتی از خواب بلند میشم بعد چند دقیقه شروع میشه وقتی دراز میکشم اصلا بادگلو ندارم

بادگلوم فقط باده یعنی بدون طمع و بو چیزی

نه درد معده دارم نه نفخ هیچی فقط هر دقیقه یه بادگلو ریز میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه باد تو نای گیر میکنه؟ چه جالب نشنیده بودم بعد درمانش چیه؟

آره همه چی میتونه تو نای گیر کنه جانم .چند باری ای ولرم بخور ببین کارسازه یا نه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

منم تو بارداری هام بشدت باد گلو میگیرم

من باردار نیستم ولی چند روزه اینطوری شدم الان نشستم تایپ میکنم نمیاد آروقم حالا اگه پاشم یهو میاد نمیدونم ذوم کردم بهش چند وقت پیش تو اینترنت یه جا خوندم آروق زدن زیاد نشونه سرطان معده مری پانکراسه یعد یه جا دیگه نوشته بود تنها آروغ نه فقط با علایم درد و استفراغ و اینا حالا استرس هم گرفتم دیگه بدتر

آره همه چی میتونه تو نای گیر کنه جانم .چند باری ای ولرم بخور ببین کارسازه یا نه

آخه شنیدم که آروغ از معده یا مری میاد حالا چند دقیقه نشستم آروغ فعلا نزدم گرفتار شدم واقعا تمام روزم متوجه این بادگلوهام هستم که کی میاد چند تاست

آخه شنیدم که آروغ از معده یا مری میاد حالا چند دقیقه نشستم آروغ فعلا نزدم گرفتار شدم واقعا تمام روزم ...

تمرکز نکن روش هر چقدر بیشتر تمرکز کنی بدنت حساس تر میشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

تمرکز نکن روش هر چقدر بیشتر تمرکز کنی بدنت حساس تر میشه

دقیقا همینه از وقتی تو نت خوندم آروغ زدن زیاد یعنی سرطان همش تمرکز کردم به این که چند تاست و کی میاد الان پاشدم رفتم چای بریزم باز اومد