2777
2789
عنوان

شياف ديكلفناك تو بارداري

78 بازدید | 6 پست

دوستان من ميگرن دارم و قبل از بارداريم به تشخيص دكتر مغز و اعصابم بوتاكس پيشونيكردم و خيلي جواب گرفتم

ولي تو دوران بارداري يه وقتايي سردرد شديد ميگيرم كه غير قابل تحمله

دكتر زنان كه تحت نظرشم گفت گاهي اوقات كه خيلي سردردت زياد شد از شياف ديكلوفناك ٥٠استفاده كن

من تو اين سه ٤ ماه حدود ٦.  ٧ بار شياف گذاشتم

ديروز دوستم كه پزشكه بهم گفت نبايد ميذاشتي و خيلي خطر داره و ... 

از ديشب دارم رواني ميشم ، اطلاعاتي دارين در موردش؟ من شنبه نوبت سونو انومالي دارم ، تا اونموقع نميدونم چطور صبر و تحمل كنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولله منم میگرن دارم 

به دکترم گفتم گفت مسکن اصلا مجاز نیستی استفاده کنی 

فقط استامنیفون اونم بدون کدئین

یکی دوبار این مدت میگرنم عود کرده با دستمال سرمو بستم کیسه یخ رو یگردنم گذاشتم و آلو بخارا خوردم برای میگرن اینا تاثیر داشته و خوبم کرده 

حالاولی الان که استفاده کردی نگران نباش انشالله میری سنو و چیزی نیست حالا اگه دکترت گفته پس نگران نباش حتما جوانب رو سنجیده

ن استفاده نکن خطر داره برا قلب بچه اکثرا حتی خودم تا 3ماه 4ماه اول سر درد داریم بعدش اوکی میشه می ...

اخه خود دكترم بهم گفت استفاده كن اصلا نميدونستم خطر داره از ديروز كه شنيدم يه لحظه اروم نيستم

ولله منم میگرن دارم  به دکترم گفتم گفت مسکن اصلا مجاز نیستی استفاده کنی  فقط استامنیفون ...

اخه انقد لعنتي دردش زياده كه اصلا استامينوفن ساده جواب نميده

هفته دوازده ازمايش سل فري دادم مشكلي نبود ولي باز ميترسم خيلي

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز