2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

112 بازدید | 15 پست

بچه ها من کیست هموراژیک تخمدان داشتم شیش سانت رفتم سونو گف رفع شده نیست فقط مایع آزاد تو تخمدانم بود و اینکه من والیبالیستم چند وقته برای همین نتونستم برم الان برم بنظرتون واسم بده؟ دو هفتس رفتم سونو و قبل اینکه پریود بشم درد نداشتم اما الان که پریود شدم رد کیستم درد میگیره کسی می دونه چرا

سلام عزیزم من یه راهکاردارم که کیست تخمدانت حل بشه باورکن راحت میشی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من یه راهکاردارم که کیست تخمدانت حل بشه باورکن راحت میشی

نمیدونم سونوگرافی که گف چیزی نیست هرچی گشت چیزی پیدا نکرد ولی خب من الان تو تایم پریودیم رد کیستم درد میگیره

نمیدونم سونوگرافی که گف چیزی نیست هرچی گشت چیزی پیدا نکرد ولی خب من الان تو تایم پریودیم رد کیستم در ...

این چیزی که من میگم خیلی خوبه ماله خودم یانزدیکام نیست که بگی تبلیغ کردم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نمیدونم موقعی که کیست داشتم ماماعه بهم گف ورزش نکنم بکنم بترکه مث سزارین میشم

ورزش برای کیست خوب نیست تحرک داشته باش زیاداماورزشای بپربپروبلندکردن چیزای سنگین خیلی بده

توتاپیکت خوندم فقط سردیجات میخوری

این چه کاریه آخه میدونی چقدررحمت سردشده ضررزدی رحمت بایدطوری گرم باشه که موقع پریودی دردنداشته باشی دیگه سردیجاتوحذف کن

توتاپیکت خوندم فقط سردیجات میخوریاین چه کاریه آخه میدونی چقدررحمت سردشده ضررزدی رحمت بایدطوری گرم با ...

نمیدونم چیکارکنم چیای گرم بخورم بخدا خسته شدم دوماه از زندگیم دورممم

چی خب

شیاف گیاهیه

استفاده کنی هرچی داخل رحمت هست میاره بیرون خیلیاکیستاشون رفع شده

نمیدونم چیکارکنم چیای گرم بخورم بخدا خسته شدم دوماه از زندگیم دورممم

اولاتوهمین دوران پریودیت4روزاول حتماکاچی بخور

ماست ومرغ روازسفرت حذف کن

رحمتوباروغن سیاهدانه ماساژبده روشوببند

خب چیزه مجردم درموردش شنیدم ولی کسایی که متاهلن استفاده میکنن خب

آهانمیدونم اینوداخل یه کانال که محصولاتی خیلی خوبی میفروشه خریدم بایدازادمینش بپرسی

اولاتوهمین دوران پریودیت4روزاول حتماکاچی بخورماست ومرغ روازسفرت حذف کنرحمتوباروغن سیاهدانه ماساژبده ...

همش بهم ماست و اینا میدن بهشون بگم که اینطور کنن