2777
2789
عنوان

رتبه سه رقمی

50 بازدید | 12 پست

من ورودی دهم تجربی هستم ، میخوام از همین الان کنکوری خوندن رو شروع کنم ، هدفم رتبه زیر ۵۰۰ هست ، چجوری درس بخونم؟

میخوام اشتراک سه ساله ماز بگیرم و آزموناش رو شرکت کنم و برای تخصصیا کتاب تست بگیرم ، کتاب تست چیا بخرم؟ مشاور بگیرم یا خودم بخونم؟

چجوری برنامه ریزی کنم که به بودجه بندی آزمونا برسم ؟ چجوری تست بزنم؟

اگر پیشنهاد یا تجربه ای دارید میشه بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میرم دهم چی قبول شدی کجا من نتیجه آزمون جانمایی سمپادم اومد مرکز یک مشهد تجربی آوردم چشاماکیلیلی ...

میخوام برم مدرسه دولتی ، مگه نتایج آزمون اومده؟

آره پایه ام قویه هر سه سال راهنمایی ۲۰ شد معدلم

میخوام برم مدرسه دولتی ، مگه نتایج آزمون اومده؟آره پایه ام قویه هر سه سال راهنمایی ۲۰ شد معدلم

من متوسطه اول سمپاد بودم آزمون جانمایی داشتم برم مراکز بهتر آهان اره برو دولتی ولی با ماز خوب پیش برو البته معدل توی راهنمایی ملاک نیست چون رند میشه باید ببینیچقدر تست زدی

تنها پیشنهادی که دارم اینه که شده حتی سه ماه بگرد دنبال یه مشاور خوبمشاور خوب کل قضیه هستهرچند هم بگ ...

مشاورای سیب ترش خوبن؟

ولی از کنکوریا شنیدم میگن بهتره مشاور شهرخودتون بگیرین که بتونین حضوری هم باهاش صحبت کنین و بهتره شهر خودتون باشه و آنلاین نباشه

شما مشاور خوب سراغ دارید؟

من کلی تحقیق کردم از عید هنوز مشاور مطمئن و کاربلد پیدا نکردم

مدیکال هم مشاورای خوبی داره

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

مشاورای سیب ترش خوبن؟ولی از کنکوریا شنیدم میگن بهتره مشاور شهرخودتون بگیرین که بتونین حضوری هم باهاش ...

نمیدونم من مشاور نداشتم و این شد ضعف من نسبت به بقیه کنکوریا

آره باهاشون موافقم

بازم تحقیق کن ارزششو داره