2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سابلیمبنال ها رو بدون آموزش نباید انجام داد

چون روی چاکراها اثر می ذارن و اگر چاکرایی آمادگی نداشته باشه فرد رو با مشکل مواجه می کنه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

شما تجربه و آموزشش رو دارید؟

من برا فعال سازی چاکراها انجام می دادم

و الآنم برای همه کاری انجام میدم

ولی خب اصول و قواعد داره و قبلاً اینو نمی دونستم و وقتی فعال سازی چاکراها انجام می دادم دچار حالت های خیلی بدی می شدم و خدا رحم کرد که دچار اختلالات روان شدید نشدم

الان فهمیدم قبل از هرکاری چاکرا باید آماده باشه و کلا اگر بخوایم کار روی چاکرا انجام بدم باید از چاکرای ریشه شروع کنم تا آروم آروم برسم چاکراهای بالا

و یهویی وارد فعال سازی و باز کردن نشم

و به ترتیب برم جلو

و باز کردن و فعال سازی هم با مرز مشخص برم جلو

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

@فاقد_نام_مستعار ببخشید بابت تگ و اینکه زیاد سوال میپرسمچطور میتونم چاکراهام رو آماده کنم و اینکه شم ...

نه عزیزم این حرف ها چیه 🌹

اول بدن را آرام کن؛ 5 تا 10 دقیقه تنفس عمیق، نشستن راحت، و کم کردن حواسپرتی.

از چاکرای ریشه شروع کن؛ روی حس امنیت، زمینگیری و ارتباط با بدن تمرکز کن. نشستن روی زمین یا راه رفتن آرام کمک میکند.

بعد بهترتیب بالا برو؛ خاجی، خورشیدی، قلب، گلو، چشم سوم، تاج. برای هرکدام 2 تا 5 دقیقه توجه کافی است.

برای هر مرکز، یک نیت ساده بگذار؛ مثلا ریشه: «امن هستم»، قلب: «آماده دریافت و مهربانی هستم»، گلو: «واضح بیان میکنم».

میتوانی از مدیتیشن، تجسم نور، یا مانترا استفاده کنی؛ لازم نیست پیچیده باشد.

اگر احساس سنگینی یا آشفتگی کردی، توقف کن و برگرد به تنفس و زمینگیری.

و تا چاکرایی پاکسازی شده ، سراغ متعادل سازی نرو تا متعادل سازی انجام ندادی سراغ فعال سازی نرو و تا فعال سازی انجام ندادی سراغ باز کردن نرو

و آخرکار هم تقویت هست

حقیقتا تو هرکسی هر روش متافیزیکی جواب میده

و راستش فرکانس ها رو من تأثیر زیادی ندارن