2777
2789
عنوان

مامانم میگه

44 بازدید | 7 پست

میگه خیلی قانعی راست ام میگه مثلا الان من خونه بابام انوع میوه رو میخوردم هر فصل با اینکه اوضاع مالی بابام معمولیه ولی خونه شوهرم خیلی بخواد لارج بازی دربیاره هفته ای دوتا خربزه بگیره که اونا رو هم خودش میخوره یا مثلا خوراکی های مورد علاقه منو نمیگیره یا مثلا وقتی جایی میریم ساعت غذاعه غذا نمیگیره منم هیچی نمیگم یعنی انتطار دارم از خودش بفهمه ولی نمیفهمه و ناراحتم

بهش بگوالبته بنظرخسیسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا مگه علم غیب دارن که بفهمند تو مغزت چی میگذره .بگو دیره شام بگیرم .فلان میوه بگیر .

تو خونه ی پدریشم مادرت از شوهره طلب میکرده که میخریده .پدر شوهرت علم غیب نداشته

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مردا مگه علم غیب دارن که بفهمند تو مغزت چی میگذره .بگو دیره شام بگیرم .فلان میوه بگیر .تو خونه ی پدر ...

گفتم یکی دوباره مثلا گفتم انبه میخام بگیر گفت نه گرونه یکبار رفتم انبه برداشتم یک دونه رو حساب کرد فقط

امان از دست این مامانا ...خب همسرت بلد نیست شاید

چرا بلده یک شب دیر وقت بود از بیرون اومدیم من واقعا گشنمه بود سرم گیج میرفت گفتم از بیرون غذا بگیر من صبر ندارم برم خونه غذا بپزم گفت نه گرون درمیاد

گفتم یکی دوباره مثلا گفتم انبه میخام بگیر گفت نه گرونه یکبار رفتم انبه برداشتم یک دونه رو حساب کرد ف ...

بازم بگو .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو