2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

143 بازدید | 18 پست

دخترم انگار بلوغ زودرس گرفته شیش سالو هفت ماهشه بردم دکتر گفت اگ ناحیه تناسلی مو دراورده ببر غدد اخه این چیه دیگه هنوز خیلی کوچیکه بخواد پریود شه

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

وای واقعا چرا تازگیا زود به بلوغ میرسن با اینکه چشم و گوششون بستس

نه این چشم و گوشش بسته نبود

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای واقعا چرا تازگیا زود به بلوغ میرسن با اینکه چشم و گوششون بستس

اتفاقا چون به همه چی دسترسی دارن زود بلوغ میشن

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

سن بلوغ سال 98 شده بود 11

حالا با این فضای مجازی و خیانت. و رفت آدمها انگار اومده رو 6-7 سال

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

سن بلوغ سال 98 شده بود 11حالا با این فضای مجازی و خیانت. و رفت آدمها انگار اومده رو 6-7 سال

ما راهنمایی بودیم شنیدیم دختر کلاس سومی بلوغ شده خودم دلم براش میسوخت با سن کمش ولی اخه بچه ۶ ساله؟!!😵💫خدا بخیر بگذرونه

گوه تو این دنیای کثیف

از ازل تا ابد فقط خدا🤍 اللهم عجل لولیک الفرج❤️عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊 رهبر شهیدم شهادتت مبارک آقا جان تا ابد دلتنگتون خواهم بود به امید دیدار آقا🖤🇮🇷(ممنون از نی نی سایت عزیز! که تا الان بارها دلنوشته هام رو برای آقا تاپیک کردم و حتی یکی از اون هارو هم تائید نکرد)

ما راهنمایی بودیم شنیدیم دختر کلاس سومی بلوغ شده خودم دلم براش میسوخت با سن کمش ولی اخه بچه ۶ ساله؟! ...

آره منم راهنمایی بودم

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

ما راهنمایی بودیم شنیدیم دختر کلاس سومی بلوغ شده خودم دلم براش میسوخت با سن کمش ولی اخه بچه ۶ ساله؟! ...

من خودم پنجم دبستان بودم

گوشی ماهواره

هوون .پس دیگه این چیزا رو از دسترسش دور کن ..من خواهر و برادرانم داشتن اما تا بچه هاست رسیدن به ۵سال جمع کردن ماهواره رو .گوشی هم آنقدر زود ندادن دستشون

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببر دکتر تا سونو تخمدان و عکس مچ دست ازش بگیره تا مشخص بشه .موی زائد داره الان ؟

اره