2777
2789
عنوان

وکالت یا پزشکی

283 بازدید | 32 پست

من پشت کنکور تجربیم هیچی هم نخوندم از بی علاقگی تنبلی یا هرچی ولی دیگه از این رویای بچگی میخام بکنم و برم دنبال چیزی که بام سازگاری داره من همیشه درس های عمومیم با کمترین زمان خوندم و نمره بالایی گرفتم زیستم هم خوبه ولی دیگه از تجربی حالم بهم میخوره اعتماد به نفس و سلامتی و هم چیمو ازم گرفت من میگم اگه برم و کالا بخونم موفق تر میشم چون هم به مسائل سیاسی و و اجتماعی علاقه دارم هم حافظه قوی دارم هم عاشق مناظره و تحلیلم نویسندگیم هم خوبه ولی از همه بم میگن اشتباه میکنی من نمیخام یه وکیل عمومی شم که میخوام تو یه زمینه ای از وکالت متخصص شم مثل حقوق تجارت بین الملل و حقوق مالکیت فکری یا حقوق بین الملل و یا حقوق تحریم ها یا حقوق انرژی

نظرتون چیه؟

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصورت از وکالت خیلی رویاییه!!!!!!!!!ولی در کل با یه مشاور تحصیلی مشورت کن.

یعنی دارم اشتباه میکنم؟ خیلی داغونه نه؟

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

نه داغون نیستی ولی کلا چیزی که داری تصور میکنی از وکلات خیلی فرق داره با چیزی که هست. تحلیل سیاسی و نظر سیاسی وجای خاص وکالت اینا.!!!!!

همون رشته تجربی شاخه دیگه ای بجز پزشکی اگه واست خیلی سخته رو بخون. هدف گذاری کن واسه خودت بعد ببین دلیل تنبلی و کسل بودنت چیه شاید اصلا مشکل جسمی پیدا کردی و بدنت کمبود داره. حلش کن بچسب به درسات .

••••*••••

درامدش اصلا قابل مقایسه با پزشکی نیست پزشکی خیلی بالاتره

ممکنه یه وکیل پرونده میلیاردی بیوفته دستش

میتونه درآمد زیادی داشته باشه حتی از پزشکا

درآمد وکالت در ماه متغیره ثابت نیست که بگیم پزشکا خیلی درآمد بیشتری دارن و وکلا درآمدشون کمتره

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود