2777
2789
عنوان

ترامادول

123 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه . شوهرم دو سال پیش ترامادول مصرف میکرد وقتی فهمیدم خیلی داغون شدم بهم قول داد دیگه مصرف نمیکنه و علائم اعتیادش هم برطرف شد . دوباره متوجه رفتارای عجیبش شدم کم اشتهاییش لاغر شدنش کلافه بودنش تو مهمانی ها مشروب نخوردنش کاهش شدید میل جنسیش هر ازگاهی بهش تیکه مینداختم بخاطر لاغر شدنش میگفتم خیلی لاغر شدی نکنه دوباره داری ترا میخوری که بهم میگفت چاق میشم میگی مراقب باش چاق نشی لاغر میشم میگی ترا میخوری چیکار کنم من . منم بیخیالش میشدم ولی دو هفته ای هست که قرصاش رو پیدا کردم و متوجه شدم که مصرفش هم بالاعه دوباره قول داد ترک میکنه و ازم خواست که کمکش کنم و طلاق نگیرم منم گفتم بار آخرِ دفعه ی سومی وجود نداره بردمش پیش روانپزشک ترک اعتیاد بهش آرامبخش و مکمل داد برای ترک الان سه روزه که تو ترکِ ولی حالش خوب نیست منم مثل پروانه دارم دورش میگردم . ولی حال خودم اصلا خوب نیست دارم دیوونه میشم من دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم شش ساله ازدواج کردیم و من تو فکر بچه دار شدن بودم ولی با این وضع حس میکنم هیچ آینده ای باهاش ندارم من ازدواج کردم که تشکیل خانواده بدم ولی با این اوضاع میترسم یه بچه رو هم داغون کنم . تا الان سختی ای تو زندگیمون نبوده و دوبار رفته سمت ترا پس فردا یه سختی سر راهش باشه میخواد چیکار کنه خیلی روحیه ی حساس و ضعیفی داره و من حس میکنم نمیتونم بهش تکیه کنم از همه لحاظ عالیه و ازش راضیم ولی این اعتیادش داره دیوونم میکنه من واقعا نمیدونم چه تصمیمی برای زندگیم بگیرم . شش سال از جوونیم کنارش هدر رفته دوست ندارم یکی چندسال دیگه دوباره این حسا رو تجربه کنم نمیدونم بعداز ترکش ازش جدا بشم یا بازهم بمونم و چندسال از عمرم رو هدر بدم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اگر دکتر بهش داده موردی نبوده چون احتمال نیخواسته ترک کنه

دکتر که بهش ترامادول نداده .برای ترک ترامادول بهش کلی آرامبخش و ضد تشنج داده . من ترسم اینه که دوباره بعداز ترکش اگه بره سمتش چی واقعا تحمل این که همسرم معتاد باشه رو ندارم اصلا چندشم میشه باهاش تو یه تخت بخوابم . پس فردا زبونم لال مادر پدرش فوت کنن این لابد میخواد بره شیشه بکشه . من اگه قبول کردم الان کمکش کنم بخاطر عذاب وجدانم بود بخاطر نون و نمکی که باهم خوردیم وگرنه تا الان جدا شده بودم خانوادم هم پشتمن و الان تو دوراهیه بدی گیر کردم نمیدونم بعداز ترکش جدا شم ازش یا بمونم و منتظر ببینم کی دوباره شروع میکنه به خوردن اونوقت جدا شم . میترسم اگه دوباره بره سمتش وقتی متوجه بشم که چند سال از عمرم رفته باشه

مشروب نمیخوره هم نگرانی؟.مشروب؟ینی مشروب خورید همتون؟وقتی یکیتون مشروب نمیخوره نگرانش میشید؟😐

همیشه که نمیخوریم مهمونی باشیم با خانواده هامون آره میخوریم اون هم سالی دو سه بار وقتی کسی که مشروب میخورده بعد یکدفعه میگه بهم نمیسازه و نمیخوره یعنی یچی دیگه مصرف میکنه از ترس اوردوزش نمیخوره

چقد در روز مصرف میکرد؟ دور مصرفش بالا بود؟

نمیدونم بهم راستش رو نمیگه حتی پیش دکتر هم نزاشت من برم باهاش داخل اتاق که عمق فاجعه رو متوجه نشم ولی اینجور که به من گفت شش ماهی میشه میخوره و قرصایی هم که پیدا کردم ۲۲۵ بود که وقتی متوجه شدم گفتم یکدفعه قطع نکنه مصرفش رو تا بریم دکتر تا اونجایی که متوجه شدم هر دو سه ساعت یه قرص میخورد

چقد در روز مصرف میکرد؟ دور مصرفش بالا بود؟

شما که آقایید حتما در اطرافتون تو جامعه کسی که ترامادول مصرف میکنه رو دیدین آیا موردی بوده که بتونه ترک کنه و هیچوقت دیگه سراغش نره!؟

شما که آقایید حتما در اطرافتون تو جامعه کسی که ترامادول مصرف میکنه رو دیدین آیا موردی بوده که بتونه ...

نه واقعا کسی نمیشناسم

اطلاعاتی راجع بهش ندارم اتفاقا میخواستم از شما بپرسم و بدونم که چه دوزی از ترامادول دوز بالا بحساب میاد

نه واقعا کسی نمیشناسماطلاعاتی راجع بهش ندارم اتفاقا میخواستم از شما بپرسم و بدونم که چه دوزی از ترام ...

من خودم تکنسین داروخانه ام . ترامادول داخل ایران اکثرا به شکل قرص پیدا میشه که شامل دوز های ۵۰ . ۱۰۰ و ۲۲۵ هست که به دوز ۲۲۵ قرص قرمز هم میگن چون یه مدت یه شرکت دارویی به رنگ قرمز توزیع میکرد و بالاترین دوزش هم ۲۲۵ است که خارج از کشور به شکل داروییِ کپسول و قطره و شربت و آمپول هم موجوده ولی در ایران خیلی محدود پیدا میشن . واقعا خدا لعنت کنه اون داروخانه ها و عطاری هایی که بدون تجویز پزشک این قرص رو دست بچه های مردم میدن