eeelll مدیر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 63 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 21 پست سلام خانوما حالم خیلی بده شب تا صبح نخوابیدم شب چت شوهرم رو با یه خانوم تو گوشیش دیدم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید عقلم دیگه کار نمیکنه یه پسر 3 ساله داریم ب روش بیارم دعوا راه بندازم بزارم برم یا چیکار کنم حالم خیلی بده 1405/05/02 | 07:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون1366 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 4760 من شاغلم شوهرم شغلش ازاد بود چند وقتیه شغلشو عوض کرده درامدش صفر شده چند ماهیی هست. همین دو روز پیش ... خداروشکر بهش نمیسازههیچوقت نباید به مرد پول دادمیزنی داغونش میکنی، بد عادت میشهبگو من مطمئنم خودت از پس مسائل مادی برمیایبدهیش هم ندهبا لبخند بگو، من دوست ندارم تو مسائل مادی دخالت کنمچون مطمئنم تو از پسشون برمیای
مهربون1366 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 4760 مردها از زنی خوششون میاد که بهشون نیاز مالی داشته باشنحتما ازش پول بخواهبگو پول تو ی برکت دیگه ای دارهبهم پول توجیبی بدهمنم حقوقم پسنداز میکنم واسه آینده بچمونمرد دوست داره خودش زن و بچه اش را تامین کنه
eeelll مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 63 درامدش صفره چه پولی بگیرم ازشتا حرفی هم پیش میاد میگه روحیه ندارم بدهی دارم مغازم تابلو نداره پول ندارم فلانم قبلا اینطور بود ک همه خرجا با اون بود من قسط و پس اندازالان ک درامدش صفره چیکار کنم مجبورم
melika_jz76 عضویت: 1404/09/14 تعداد پست: 33 اگه میتونی شرایط بعدطلاقوتحمل کنی وپسرتو باخودت ببری جداشوچون موندن تواین زندگی فقط پسرت ومخصوصاتوآسیب میبینید❤️🩹