2777
2789
عنوان

خیانت

170 بازدید | 19 پست

سلام خانوما حالم خیلی بده شب تا صبح نخوابیدم شب چت شوهرم رو با یه خانوم تو گوشیش دیدم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید عقلم دیگه کار نمیکنه یه پسر 3 ساله داریم ب روش بیارم دعوا راه بندازم بزارم برم یا چیکار کنم حالم خیلی بده

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قبلا هم چند بار دیده بودم اخرین بار وقتی پسرم یه سالش بود دعوای بزرگ راه افتاد خونوادش هم فهمیدن ب گوه خوردن افتاد من خیلی در حقش خوبی کردم دیشب خواب بود کل گوشیش رو زیرو کردم دیدم با هوش مصنوعی هم درد و دل کرده نوشته هیچ حسی ب همسرم ندارم💔

چتش توی روبیکا بود روی گوشی خودم اد کردم روبیکاش رو

دیشب کلی فکر کردم ک جمع کنم بزارم برم پسرمم ببرم

بعد گفتم بزار یه روز دو روز صبر کنم ببینم چتشون چی میگن کیه زنه در چه حدیه رابطشون😭 اصلا مهمه بنظرتون؟ میدونم رابطش در حد چته ولی میخوام بدونم در چه حد صمیمیه باهاش از من چیا گفته بهش

دیشب زنگ رد دیر میام با دوستام بیرونم

حالا مفصله ک سر همینم من قهر کردم چون نیم ساعت قبلش منو پسرم از پارک اومده بودیم خونه.. زنگ زده با دوستام همون پارکی ک ما رفته بودیم رفتن. منم گفتم نیم ساعت پیش خانوادت اونجا بودن دلت پارک میخواست میومدی باهم بودیم. گفتم شب خونه نیا. بعد اینکه اومد رفت دستشویی رفتم چک کنم ببینم با کی رفته. دیدم ب یه شماره ناشناس پیام داده عزیزم چرا جواب نمیدی عشقم خوابیدی؟

بعد ک گوشیش رو زیرو رو کردم دیدم توی روبیکا هم چت کردن بهش گفته بیرونم با دوستام عرق میخوریم اونم گفته عکس بده بعد پرسیده خانومت میزاره بخوری

اینم گفته نه گفته خونه نیا

من شاغلم شوهرم شغلش ازاد بود چند وقتیه شغلشو عوض کرده درامدش صفر شده چند ماهیی هست. همین دو روز پیش حقوق گرفتم بدهی هاشو دادم و چند تومنم ریختم تو کارتش باشه. هر جمعه میگم بریم بیرون میگه حوصله ندارم درامد ندارم روحیه ندارم دیشب بهش گفتم چیشد پس ب ما میرسه میگی روحیه ندارم گفت الانم ندارم اومدیم عرق بخوریم

عرق هم هر وقت با دوستاش میرفت اصلا نمیخورد

دیشب ولی خورده بود بعد اینکه اومد کلی تو دسشویی بالا اورد

قبلا هم چند بار دیده بودم اخرین بار وقتی پسرم یه سالش بود دعوای بزرگ راه افتاد خونوادش هم فهمیدن ب گ ...

همین که میدونی دوست نداره خیلی غم انگیزه

ولش کن به لیاقتش برسه

اگه پشتوانه داری جدا شو

زندگی با کسی که دوست نداره خیلی سخته.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡