2777
2789
عنوان

بیبی چک

56 بازدید | 21 پست

سلام خانما من امروز ساعت پنج ربع کم بیبی چک زدم دیدم منفیه الان رفتم دیدم ی هاله محو کمرنگ افتاده سه روز دیگه موعدمه یعنی مثبته؟؟؟

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تجربه من به تو بعد از دو سقط انشالله ازمایش که دادی مثبت شد مطمعن شدی خیلی مراقب خودت باش در ارامش کامل این نه ماه زندگی کن کوچیکترین تنش فشار عصبی اور اثر مستقیم رو سلامت جنین داره اروم باش جنگ دعوا نکن داد نزن واقعا خیلی رو جنین و سلامتش اور گذاره تجربه منه برو متخصص مکملا لازم بخور به خودت برس هیچکس جز خودت و نی نیت برات مهم نباشه و اینکه خیلی خیلی مراقب خودت باش دوست ندارم کسی چیزا که من تجربه کردمو بکنه

خط تبخیره منم اینجوری داشتم یکی دیگه بزن همون لحظه هایه اول جواب فقط درسته

نه عزیزم ماه قبل چندتا زدم اصلا خط نیوفتاد سر دخترمم همینجور هاله بود چهار روز قبل موعد بعد دیگه نزدم تا ی هفته بعد تاخیر ک رفتم ازمایش

تجربه من به تو بعد از دو سقط انشالله ازمایش که دادی مثبت شد مطمعن شدی خیلی مراقب خودت باش در ارامش ک ...

ممنون عزیزم ک تجربه اتون رو دراختیار گذاشتم چشم حتما انشالله شماهم ب زودی ی نینی تپلی و شیطون قسمتتون بشه بله کاملا با حرفاتون موافق سر دخترم بچه تر بودم ب همچی واکنش نشون میدادم بچه ام کولیکی شد چقدر من عذاب وجدان گرفتم

ممنون عزیزم ک تجربه اتون رو دراختیار گذاشتم چشم حتما انشالله شماهم ب زودی ی نینی تپلی و شیطون قسمتتو ...

من نمیدونم چرا بعد از ازدواجم اینجور شدم با کوچکترین فشار عصبی تنش جنگ دعوا ختی پریودیم پنج روز جلو میفته اگر پریود باشم داد بزنم خونریزیمم بیشتر میشه مجرد بودم اینجور نبودم متاسفانه هرچی فشار بهم وارد میشه مستقیم رو رحمم اثر میزاره

من نمیدونم چرا بعد از ازدواجم اینجور شدم با کوچکترین فشار عصبی تنش جنگ دعوا ختی پریودیم پنج روز جلو ...

بله کاملا درسته من خودم ب شدت استرسی ام همین باعث شده وسواس بگیرم ترس استرس عصبانیت واقعا بده و روی همه ارگان ها اثر منفی میذاره

صلوات زیاد بفرس دمنوش بابونه هم خیلی خوبه گرمیجات بخور چون سردی عامل همه ی ایناس