تجربه من به تو بعد از دو سقط انشالله ازمایش که دادی مثبت شد مطمعن شدی خیلی مراقب خودت باش در ارامش کامل این نه ماه زندگی کن کوچیکترین تنش فشار عصبی اور اثر مستقیم رو سلامت جنین داره اروم باش جنگ دعوا نکن داد نزن واقعا خیلی رو جنین و سلامتش اور گذاره تجربه منه برو متخصص مکملا لازم بخور به خودت برس هیچکس جز خودت و نی نیت برات مهم نباشه و اینکه خیلی خیلی مراقب خودت باش دوست ندارم کسی چیزا که من تجربه کردمو بکنه
تجربه من به تو بعد از دو سقط انشالله ازمایش که دادی مثبت شد مطمعن شدی خیلی مراقب خودت باش در ارامش ک ...
ممنون عزیزم ک تجربه اتون رو دراختیار گذاشتم چشم حتما انشالله شماهم ب زودی ی نینی تپلی و شیطون قسمتتون بشه بله کاملا با حرفاتون موافق سر دخترم بچه تر بودم ب همچی واکنش نشون میدادم بچه ام کولیکی شد چقدر من عذاب وجدان گرفتم
ممنون عزیزم ک تجربه اتون رو دراختیار گذاشتم چشم حتما انشالله شماهم ب زودی ی نینی تپلی و شیطون قسمتتو ...
من نمیدونم چرا بعد از ازدواجم اینجور شدم با کوچکترین فشار عصبی تنش جنگ دعوا ختی پریودیم پنج روز جلو میفته اگر پریود باشم داد بزنم خونریزیمم بیشتر میشه مجرد بودم اینجور نبودم متاسفانه هرچی فشار بهم وارد میشه مستقیم رو رحمم اثر میزاره