2777
2789
عنوان

سرکار رفتن

143 بازدید | 15 پست

من تو رشته پرستاری کار می کردم انقدر شوهرم اذیتم کرد و ایراد گرفت که مجبورشدم کارمو ول کنم حالا هر زنی سرکار میره می زنه تو سرمن هی می گه زنه کار می کنه زن باید کار کنه به خدا مردا مشکل دارن اونموقع قدر کارمو ندونست حالا دیگه من دوس ندارم اونکارو انجام بدم 🥲🥲😭😭همش میریم مهمونی با فامیل شوهر دختراهمه کار می کنن انگار منو مقایسه می کنه الان انلاین شاپ دارم بدنیست وای انکار حتما باید بری بیرون خونه

روزی ک سرکار نرفت گفت اخیییییش انگار راحت شد توروخدا اقایون اول خودونو بشناسید بعدازدواج کنید بدونید چی می خواید من اگر می دونستم صدسال بهش بله نمی گفتم

یعنی پرستار بیمارستان بودی یا پرستار کودک سالمندان

نر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روز اول باید بهش میگفتی ک تکلیف خودشو مشخص کنه بعدا دبه درنیاره

من مجرم ولی اگه ی زمانی بخابم ازدواج کنم از خوردو خوراک گرفته تا پوشیدن و کا کردن همشو قید میکنم میدم امصا و اثر انگشت بزنه بعد بله رو میگم

من نمیفهمم چرا بعضی از اقایون دبه درمیارن

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

خب آخه برا چی ول کردی شغلت و ؟؟ هم محیط شغل پرستاری خوبه هم کارش لذت بخشه ...عزیزم پنجاه درصد شما مق ...

ببین جای من نیستی همش ایراد می گرفت همش اذیتم می کرد هرروز گریه می کردم هرروززز سرکار دوس نداشتم دیگه برم مانانم اصلا کمکم نکرد حامیم نبودن خانوادم که گاهی کمکم کنن شوهر پر توقعه کلا باید جدا می شدم

پرستار بیمارستان

موقعیت شغلیت عالی بوده ببخشید چه شوهر خری

نر های سایت به من درخواست ندین❌هر نری به من درخواست بده بیناموصه و مادرش خرابه در ضمن تاپیک میزنم نینیار رو تگ میکنم هر نری که درخواست بده

روز اول باید بهش میگفتی ک تکلیف خودشو مشخص کنه بعدا دبه درنیارهمن مجرم ولی اگه ی زمانی بخابم ازدواج ...

ساده بودم خیلییی ساده بودگول خوردم هی اوندن رفتن مخمو زد😭😭😭ب خدا خیلی خستم هم توقع داره خونه همیشه تمیز باشه هم سرکار برم هم غذا حاضرباشه کی می تونهههههه

ببین جای من نیستی همش ایراد می گرفت همش اذیتم می کرد هرروز گریه می کردم هرروززز سرکار دوس نداشتم د ...

حق با توئه

اما واقعا یه زن نباید تسلیم خواسته های نادرست یه مرد بشه

خب الانم نمیتونی برگردی بیمارستان کارت و ادامه بدی ؟؟

حق با توئهاما واقعا یه زن نباید تسلیم خواسته های نادرست یه مرد بشه خب الانم نمیتونی برگردی بیمارستان ...

می دونم باز برم همونه اوضاع الان بچه کوچیکم دارم شوهرم وسواسیه همش ایرادمی گیره انقدر حساسه رو بچه و همههه چیز مجبورم توخونه کار کنم

حق با توئهاما واقعا یه زن نباید تسلیم خواسته های نادرست یه مرد بشه خب الانم نمیتونی برگردی بیمارستان ...

الان برادرشوهرمم هست ب خدا انقدر راحت گیره اصلا کاری ب زنش نداره هرجا بخواد میره سرکار تیپ داغون می زنه

نگفت نرو سرکار توقع داشت برم سرکار همیشه سادو تمیز باشم و همیشه غذا حاضر همه در خدمت اقا🤮🤮

ساده بودم خیلییی ساده بودگول خوردم هی اوندن رفتن مخمو زد😭😭😭ب خدا خیلی خستم هم توقع داره خونه همیش ...

دختر بنظرم تا پای بچه نیومده وسط جدا شو

توی یکی از پستات خوندم نوشتی خونوادت حامیت نیستن

ولی بلخره بچشونی از گوشتو خونشونی مگه میشه دور بندازنت

تو فکر حرف مردمم نرو

اگه دیدی با حرف زدن درست نشد خودتو عذاب نده زندگی دو روزه هیجوقت خودتو به پای کسی نسوزون اونم هممچین شوهری

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

می دونم باز برم همونه اوضاع الان بچه کوچیکم دارم شوهرم وسواسیه همش ایرادمی گیره انقدر حساسه رو بچه و ...

نمیدونم واقعا چرا بعضی از مردا اینجورین

ما مامان و بابام با اینکه نسل قدیم بودن به حقوق همدیگه احترام میذارن و هیچوقت طوری نبوده که مامانم زور بگه یا بابام زور بگه

در هر حال باید قانونی جلو بری

این وضعیت قشنگی نیست

سعی کن با صحبت بهش بفهمونی و اگه نشد قانونی اقدام کن

الان برادرشوهرمم هست ب خدا انقدر راحت گیره اصلا کاری ب زنش نداره هرجا بخواد میره سرکار تیپ داغون می ...

دیگه با تیپ داغون میشه بی غیرتی 😄😄

شاید با حرف زدن بفهمه و یکم سطح توقعش و بیاره پایین