2777
2789

اخ این چی بود من دیدم:)

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

شکست عشقی؟

جدا شدم

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخیییی الهیییی🥺💔🫂متاستفم عزیزم😔

دعام کن اون با یه مشت دروغ و من با هزار امید ازدواج کردم

دعام کن اون با یه مشت دروغ و من با هزار امید ازدواج کردم

چشم عزیزم...الهی ب هرچی ک توی دلته برسی..عزیزم 🥺🫂

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)