2777
2789
عنوان

17سالمه

189 بازدید | 15 پست

وضع مالیمون خوب نیست

من خیلییی درک میکنم ولی منم دخترم و دلم میخواد خرج کنم بهترین چیزارو بپوشم بهترین جاها برممم چرا نباید گوشی خوب داشته باشم و گوشیم اینقدر قدیمیه

کار به خانوادم ندارم چون اونا همینه که از دستشون برمیاد و واقعا همه کار کردن برام

بیرون از خونه هم راضی نمیشن کار کنم

یه راه بدین تو خونه کار کنم خستهه شدم از بس حسرت خوردم دلم میخواد کافه برم دلم میخوام گوشی مورد علاقمو بخرم دلم میخواد برا بابام لباس بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید درس بخونی و به یه جایی برسی تنها راهع

با تموم امید تلاش میکنم برای اون هایی که نتونستن و برای آینده ای بهتر، زمین زدن من کار آسونی نیست چون از قبل هزار بار شکستم و سرپا شدم ، مقایسه نمیکنم الا خودمو با آینده خودم و گذشته خودم ،

درکت میکنم عزیزمممممممولی کار با گوشی من خیلی گشتم نیستمن الان دارم اسکرانچی از همین کش مو ساتن میدو ...

ببین حق دارن جامعه ی سالمی نداریم و منم بین سه تا پسر همین یدونه دخترم نگرانمم هستن و تازه مدرسه هم دارم

ببین حق دارن جامعه ی سالمی نداریم و منم بین سه تا پسر همین یدونه دخترم نگرانمم هستن و تازه مدرسه هم ...

آره راست میگی،اگ شهرتون بزرگ باشه کار خیلی هست،بگرد ی کاری پیدا کن همه دختر باشن،ولی چون مدرسه داری اصلا نمیشه بری سرکار

آره راست میگی،اگ شهرتون بزرگ باشه کار خیلی هست،بگرد ی کاری پیدا کن همه دختر باشن،ولی چون مدرسه داری ...

یه کار تو خونه مثل انلاین شاپ و اینجور چیزا هزینه اولیه میخواد هیچ هیچ پنج تومن نمیخوام