2777
2789
عنوان

همه میگن

29 بازدید | 6 پست

اینکه نداشته باشی بخری خیلی درد داره ولی به خدا درد اینکه داشته باشی ولی نذارن بخری خیلی خیلی بدتره

قضاوت نکنید که یه خدایی بالای سرمون هست

ما وضع مالیمون متوسطه ولی حسرت داشتن خیلی چیزا رو میخورم

بابام فکر کرده خیلی برد کرده یه لپ تاپ خراب که مال سال ۲۰۱۰ و گوشی شیائومی ردمی نوت ۲ داده دستم؟

بازم تأکید میکنم فکر نکنید نداره اما حاضر نیست خرج کنه لابد ذخیره کرده برای بعد از مرگش

بارها و بارها بغض کردم

خدا میدونه مثل دخترای ساده میگردم تو جامعه از بچگی نذاشت هیچ کلاسی برم امروز حداقل چهارتا مهارت باشم بتونم پول دربیارم انقدر غصه همه چی رو نخورم

خودش دندوناش خرابه نمیره دندون پزشکی کاری کرد منم دندونام خراب شد جرأت نمیکنم بگم نشستم دردشو تحمل میکنم

الآنم داره از مامانم جدا میشه

لعنت به این زندگی

دیشب به مناسبت تولد داداشم براش پیتزا خریدن به خدا بوش پیچیده بود الکی گفتم نمیخوام مامانم چه ذوقی کرد دید خرجشون کمتر شد

از این زندگی خسته م

کاش نجات پیدا میکردم

الهی بگردم،ایشالا همچی بهتر بشه واستنمیتونی بری سرکاری چیزی دستت تو جیب خودت باشه؟

خیلی ممنون مهربون

فعلاً که دانشجوام هیچ کاری بلد نیستم به خدا

تنها کاری که پیدا کردم مشاوره کنکور بود نمیدونم ارزش داره برم سراغش یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات پولداره ولی مثل فقیرا هم زندگی نمیکنه و امانت داره توی اوج پولداری قیره.دست خودش نیست اون پول اجازه اینو بهش نمیده ک توی رفاهش خرج بشه

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

خیلی ممنون مهربون فعلاً که دانشجوام هیچ کاری بلد نیستم به خداتنها کاری که پیدا کردم مشاوره کنکور بود ...

من شنیدم ایران خودرو کروز دختر خانوما میرن توش کار میکنن میخوای یه سرچ بکن راجبش

𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢

بابات پولداره ولی مثل فقیرا هم زندگی نمیکنه و امانت داره توی اوج پولداری قیره.دست خودش نیست اون پول ...

نمیگم پولداره ولی وضعیت مالیش بد نیست میتونیم بهتر زندگی کنیم اما نمیذاره مامانم هم لنگه خودش

باورتون نمیشه خونمون کوچیکه اما هیچوقت نتونستن عوضش کنن همیشه بهشون میگم با این اخلاقشون خدا هم کمکشون نمیکنه

ماشینمونم همینه

به خدا اینکه داشته باشی ولی نتونی در رفاه زندگی کنی و لذت ببری از همه بدتره