2777
2789

میخواستم تو تاپیکت بگم دیدم قفل کردی

ببین خدا شاهده که قصد مسخره کردن ندارم و فقط میخوام برات توصیف کنم اون دخترارو

یکیشون چشم های خیلی خیلی درشت و بیرون زده و ابروها و لبای نازک و بینی عقابی و ...

یکی دیگه چشم هاش درشت و چپ بود و بینی اونم سرپایین.

اما به جاش یه دختره بود از فامیلای دورمون که لب های قلوه ای و پوست بی نقص و چشم های خوشگل و فرم شقیقه ی خودش انگار لیفت شده بود( حدود ۱۰ سال پیش) و یکی از رشته های پزشکی دانشجو بود خواستگار های خوبم داشت ولی با اونی که عاشقش شده بود ازدواج کرد و پسره هم محدودش میکرد هم آخرم بهش خیانت کرد و طلاقش نمیداد و....

در جنگ شرف، بی طرفان بی شرفانند🇵🇸/ https://eitaa.com/hosein_darabi/31162/ من مطمئنم خدا جبران میکنه❤️‍🩹/رمز کاربری قبلی یادم رفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پوستت رو با روتین و کارهای کلینیکی درمان کن ولی بازم فکر نکن خوب نیستی.

تو یه کانالی همین بحثا شده بود یه دختره نوشته بود نامزد من بعد خوب شدن جوشام میگفت دلم برای صورت توتفرنگیت تنگ شده

در جنگ شرف، بی طرفان بی شرفانند🇵🇸/ https://eitaa.com/hosein_darabi/31162/ من مطمئنم خدا جبران میکنه❤️‍🩹/رمز کاربری قبلی یادم رفته

میخواستم تو تاپیکت بگم دیدم قفل کردیببین خدا شاهده که قصد مسخره کردن ندارم و فقط میخوام برات توصیف ک ...

icon

مرسی عزیزم واقعا که تو فکرم بودی :) icon

به خدا همه میگن خوشگلی خصوصا با یه میکاپ خیلی ساده در حد ضدافتاب رنگی و رژ اینقدر ازم تعریف میکنن اما خودم اعتماد به نفس ندارم خیلی وقتا میزنه به سرم آینه های خونمون رو جمع کنم

اطراف خودمم خیلیییی از این موارد دیدم زیبااااترین خانمای دورم همشون بدون استثنا طلاق گرفتن اما عادی تریناشون ازدواجهای به نسبت خوبی کردن اما واقعا پوستم رو روحیه ام خیلی تاثیر بد گذاشته امیدوارم بتونم درستش کنم البته تجربه درمان پوستمو دارم میتونم تنها چیزی که میتونه خوبم کنه راکوتانه چون چند سال پیش یه دوره کوتاهی خوردم پوستم عین اینه شد اما چون منتظر اینم پولم جور بشه به زودی عمل بینی کنم نمیشه بخورم تا بعد عمل بینیم میگن تا دو ماه بعدش نباید بخوری از ۶ ماه قبلشم نباید بخوری ممکنه جای بخیه بمونه امیدوارم زودتر بینیم رو عمل کنم درمان راکوتان رو شروع کنم