2777
2789
عنوان

زندگی بعد کنکور

100 بازدید | 34 پست

بچه ها تنها ناراحتیم از پشت کنکور موندن برای سومین بار اینه که زندگی بعد کنکور رو امسال نمیتونم بازم تجربه کنم

موهام امسال پسرونه بود(تصمبم خودم بود )

میخواستم ناخون بذارم ادمای جدید بشناسم شاید مسخره باشه ولی پارنتر داشته باشم(همه دوستام تو رابطن و خیلی جدی حس میکنم عقب موندم)

ولی اینکه بخوام رشته مورد علاقمو قبول شم رو بیشتر از همشون میخوام برا همین پشت میمونم ولی با این ناراحتیه چجوری کنار بیام؟

نهایتا بعد این کنکورم دو سه هفته استراحت کنم مشکلم درس خوندنه نیست اینم بگم برا این کنکور ول نکردم و ادامه مبدم ولی احتمالا زیاد رتبم به چیزی که میخوام نمیرسه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از اینکه ی سال دنبال این مسخره بازی ها نرفتم و نشستم تو خونه و فقط درس خوندم و قبول شدم تا آخرین لحظه عمرم اول از خدا بعدشم از خودم ممنونم

خیلی خیلی خیلی بیشتر از چیزی ک فکر میکنی ارزششو داره

چشمم رفت کمر درد گرفتم معده درد گرفتم خونریزی معده انقد مینشستم حتی باسنم هم بی حس میشد ولی ارزش داشت

بخدا اینک نمیری تو رابطه عالیه.الان ته کلاس همینه ک نری.حیف خودت نیست ک بری وقتتو با یه پسر بگذرونی نکن اینکارو خواهر من.باید زرنگ باشی با هیچکی نباشی بدار وارد اجتماع بشی سر کار بری اینده شعلیت تضمین شه بعد ب این چیزا فک کن تازه از راه درست.اگ از یکی خوشت اومد اصلا بروز نده تا خودش بیاد سمتت شماره هم نده حتی بهش چه برسه ک بری بیرون و کادو بگیری و ...طوری باشه ک ارزوی یه لحظه دیدنتو داشته باشه

انشالله کنکورم برا سال بعد یچیز خوب قبول میشی

ولی بااین حجم از استرس فقط انرژیت گرفته میشه خوش بین باش به خدا توکل کن بگو خدا بهترین راهوخودت جلو پام بزار بگو خدا همه چیزو به تو میسپارم ایمان کامل دارم بهت بشوخر به خدا مطمین باش برات خوب میخواد زره ای شک نکن

گاهی نیازه کمی فاصله گرفت تا با انرژی بیشتری درس خوند.

مثلا هفته ای یه بار یک ساعت استخر رفتن، ماهی یک بار رفتن سالن برای ناخن و این چیزا تا نزدیک 3 ماه اخر فکر نکنم مشکل خاصی ایجاد کنه.

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

مشاور کنکور حضوری بگیر یه خانوم دلسوز و خیلی پیگیر و مشتاق میتونه تورو به هدفت برسونه

امسال مشاور داشتم یه موسسه بود که چندین سال سابقه داشتن منم گفتم هرچی بگن انحام میدم و انقدر لشتباه راهنمایی شدم که وافعا میتونم بگم اگه نبود وضعم این نبود

یکی که انسانی بود برام برنامه میریخت ( دستیارش)

خیلی تایما خودمون برنامه مینوشتیم

پایه رو میگفت تا اردیبهشن نیاز نیست بخونین

برنامه عه نصفش ویدیو بود و تست دو روز اخر مونده به ازمون

خیلیییب اشتباهای دیگه که از اسفند دیگه جدی نگرفتم مشاورمو و خودم خوندم و یکم وضع بهتر شد

از اینکه ی سال دنبال این مسخره بازی ها نرفتم و نشستم تو خونه و فقط درس خوندم و قبول شدم تا آخرین لحظ ...

میتونم بپرسم چی میخونین؟

من امسالم همین بودم ولی خیلی طولانیه که بگم ،بخاطر برنامه های اشتباه مشاورم اشتباه کردم و به نتیجه ای که میخوام نمیرسم

اینم به تایمی میرفت رو مخم که سال سوم یکی قبول شه ولی دبدم خیلیا هستن سال دوم سوم قبول میشن از این بابت ذهنم درگیر نیست دیگه

بخدا اینک نمیری تو رابطه عالیه.الان ته کلاس همینه ک نری.حیف خودت نیست ک بری وقتتو با یه پسر بگذرونی ...

ایشالا ممنونم

منم میدونم این روابط تو این سن اخرش زیاد نتیجه خاصی نداره

مثلا بعد ۲۴ تازه یکم جدی میشه ولی راست میگین واقعا ادم باید به یه موقعیتی برسه بعد