2777
2789
تو هم برو بهش خیانت کن البته اسمشو نمیشه بزاری خیانت چون اون باعث شده که اینکارو بکنی من جای تو بودم ...

نه من نمیکنم این کارو یکی دوسال دیگه جدا میشم یکی هس دوسم داره شیش ساله بعدش میرم با اون

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه من نمیکنم این کارو یکی دوسال دیگه جدا میشم یکی هس دوسم داره شیش ساله بعدش میرم با اون

حالا چرا یکی دوسال همین الان اقدام کن تا اونموقع که هزار تا مشکل روحی میگیری با این عنتر

اونی که دوست داره خودش علنا بهت گفته

باید بهش خیانت کنی تا جگرش بسوزه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

حالا چرا یکی دوسال همین الان اقدام کن تا اونموقع که هزار تا مشکل روحی میگیری با این عنتر اونی که دو ...

ولی بچه دارم نباید بعدا به پسرم بگن مامانت خراب بوده در عوض بعدا سرش بالاس ولی باباشو سگ محل میکنه منم با عشقم ازدواج میکنم پولدارم هس ساید رفتیم ی کشور دیگ

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

ولی بچه دارم نباید بعدا به پسرم بگن مامانت خراب بوده در عوض بعدا سرش بالاس ولی باباشو سگ محل میکنه م ...

کار خوبی میکنی برو عشق وحال کن

اما هیچوقت نمیگن مادرت خراب بوده چون بچت میفهمه خودش

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

کار خوبی میکنی برو عشق وحال کن اما هیچوقت نمیگن مادرت خراب بوده چون بچت میفهمه خودش

🥲🥲🥲

🥲🥲🥲

منم تو پروسه طلاقم جدا زندگی میکنیم خیلی حرفهای ناجور بهم میزد درصورتی که خودش میدید صبح تا شب خونه ام دارم بچه داری میکنم خاک برسرش اما الان دوسپسر دارم خیلیم دوسم داره همش بفهمیم الان زنگ زد که فردا میخام برم ویلامون شمال یسری کار دارم گفتم ببینم چی میشه هرجا میخاد بره به من میگه باهم بریم نرم نمیره الانم بخاطر اینکه ماشینشو خوابوندن تو جاده سر سرعت بالا البته باهم بودیم بهش خیلی گفتم آروم برو آخرشبم بود الان داره میره ماشینو از پارکینگ بگیره

منم تو پروسه طلاقم جدا زندگی میکنیم خیلی حرفهای ناجور بهم میزد درصورتی که خودش میدید صبح تا شب خونه ...

چند وقته باهمین ازت رابطه نمیخواد؟اگه دیدی واقعا خوبه بگو بیاد خواستگاری🥲

منم تو پروسه طلاقم جدا زندگی میکنیم خیلی حرفهای ناجور بهم میزد درصورتی که خودش میدید صبح تا شب خونه ...

بچت کجاس

بچت کجاس

هم پیش منه هم پیش باباش

تهران هستی؟

چرا باهم س ک س داریم من واقعا نیاز دارم چون دوسش دارم شاید درست نباشه بگم اما بهترین رابطه ای که دا ...

عزیزم امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد