2777
2789
عنوان

دقت کردین

38 بازدید | 13 پست

دقت کردین وقتی که آدم یکیو داره یا بهش فکر میکنه حوصله بیشتری داره مثلا میره پارک از درخت و گل و هرچی گیرش بیاد عکس میگیره ،ولی وقتی اون یه نفر نیست دل و دماغ نداره حتی از کنار همون پارک رد بشه ... انگار همه چی ببش از حد کسل کنندس؟! ... مسئله فقط پارک نیست .....:)

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل وقتی که یکی هس براش عکس بگیری و اون ذوق کنه از دیدنت

یا وقتی نیست وتو حتی دوس نداری یدونه عکس ازخودت داشته باشی تو گوشی

(انرژی خوار همدیگه نباشیم)🚫بالحن دستوری بامن حرف نزنید

من برعکسم😐وقتی ینفر هست و باید اینکارارو بکنم عذاب میکشم 😐ولی وقتی تنهام و اینکارارو انجام نمیدم خ ...

بآیدی نیست آدم کیف میکنه دلیه اینکارا....

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

مثل وقتی که یکی هس براش عکس بگیری و اون ذوق کنه از دیدنت یا وقتی نیست وتو حتی دوس نداری یدونه عکس از ...

من عک کنم از وقتی رفت عکس نگرفتم جز یه بار ینی الان از کی عکس نگرفتم اون موقع هزار تا میگرفتم یکیش خوب بشه:)

من عک کنم از وقتی رفت عکس نگرفتم جز یه بار ینی الان از کی عکس نگرفتم اون موقع هزار تا میگرفتم یکیش خ ...

حس خیلی بدیه

چون تایم بودن اون ادم

توی تمام لحظه ها و مدل ها ازخودت عکس میگیری تا به طرف نشون بدی وبفهمونی درچه حال وچه کاری هسی

ولی بعد نبودش دیگه لازم نیست

حس خیلی بدیه چون تایم بودن اون ادم توی تمام لحظه ها و مدل ها ازخودت عکس میگیری تا به طرف نشون بدی وب ...

اره حس خوبیه اون زمان ....هرچند کم هر چند کوتاه که اونم ببینه ....فقط واسه ماها اینطوری انقدر کم انقدر ....:)

اره حس خوبیه اون زمان ....هرچند کم هر چند کوتاه که اونم ببینه ....فقط واسه ماها اینطوری انقدر کم انق ...

مخصوصا اگه بعد هرعکس برات ذوقم کنه

مخصوصا اگه بعد هرعکس برات ذوقم کنه

فقط میدید ذوق اصن هیچی ....:)کاش ادامه دار میشد واسه ماهم ...عجیب حسادت میکنم به اینا که به یکی رسیدن ...

فقط میدید ذوق اصن هیچی ....:)کاش ادامه دار میشد واسه ماهم ...عجیب حسادت میکنم به اینا که به یکی رسید ...

هی ایشالله توام بهش میرسی یا به اونی که قدرتو بدونه

هی ایشالله توام بهش میرسی یا به اونی که قدرتو بدونه

انشالله برا شماهم