2777
2789
عنوان

پول ندارم

90 بازدید | 9 پست

خودمو شوهرم هردو مهندس و کارمندیم

چندسال پیش ازمون کلاهبرداری شد

از اون موقع تا حالا کار می کنیم قرضو قسط و وام می دیم

همون سال هرچی طلا ملا داشتم دادم رفت

حسته شدم

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه

خدا بزرگه عزیزم چاره چیه منم جات بودم ناراحت و خسته میشدم ولی خدا بزرگه انشالله مشکلاتت حل بشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
خسته نباشی ❤️

هستم

۳۰ ام ماه هردو حقوق گرفتیم

قسطا رو دادیم چیزی نموند

باهم حرفمون شد

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

اشکال ندارع تجربه اعتمادبودتادیگه تکرارنکنین الآنم سنی ندارین درست میشه مهم اینکه هردوباسوادوپول در ...

من ۴۲

همسرم ۴۹

سنی نداربم؟

چقدر بردن ازتون؟ درکت می کنم عزیزو من پارسال ۲۵ گرم و ۳۵۰ میلیون پول آزمون کلاه برداری کردن

اونم یک آدم پولداررررر من که به خدا سپردم در جای که آمد دید ما فقط یک پراید داریم و هیچی دیگه نداریم فقط سپردم به خدا😔

چقدر بردن ازتون؟ درکت می کنم عزیزو من پارسال ۲۵ گرم و ۳۵۰ میلیون پول آزمون کلاه برداری کردن اونم یک ...

یک اپارتمان

حکممون اومده

کلی هنوز مونده تا بتونیم بگیریم

هربارم تو دادگاه یا کارشناسی یا هر جا ببینیمشون فحاشی می کنن

فحش های رکیک می دن

رکیک ها