2777
2789
عنوان

ب کجا فرار کنم

254 بازدید | 27 پست

ب کجا فرار کنم. ی مادر دوقطبی ی شوهر لوس و پرتوقع و بی مسیولیت که منو مجبور کرده با پدر و مادر روانی و عقده ای و فضولش تو ی ساختمون زندگی کنم. خودمم ی شخصیت وابسته ایثارگر که تا همین چن وقت پیش کل درآمد و زندگیم زیر دست شوهرم بود فقط برا حفظ زندگیم. بی هیچ تشکر یا محبتی. خسته ام. هیچ جایی نیست که من بتونم با ارامش بی دخالت و نظر دادن دیگران ی غذا برا بچم درست کنم . ی هفتس خونه مادرمه الان رفته تو فاز مانیکش و رفته قابلمه بچمو با سیم اینقد کشیده که کفش داغون شده. خونه شوهرمم نمیتونم ی لباس بچه رو بی دخالت دیگران رو بند بندازم. خسته ام. فقط ی جایی میخوام برا ی زندگی اروم برا خودم و بچم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ الهی بمیرم.مث قبلنای مامان منی....

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

خب مگه نمیگی مادرت دوقطبیه.وقتی تو قطب منفی بود بگو حسابی حال شوهرتو جا بیاره💪💪💪

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
برو ی خونه کوچیک پیدا کن اجاره کنید برید باید بری ای چ وضعیه یعنی چی تا کی بچه معصومو ی هفته ول ...

ول نکردم پیش خودمه. شوهرم نمیره خونه بگیره میگه از نظر من جامون خوبه

خب مگه نمیگی مادرت دوقطبیه.وقتی تو قطب منفی بود بگو حسابی حال شوهرتو جا بیاره💪💪💪

میزنه خراب تر میکنه. همه هم میفهمن حالش خوب نیست بعدم تو فاز بعدیش اینقد بهش محبت میکنه که جبران بشه

ول نکردم پیش خودمه. شوهرم نمیره خونه بگیره میگه از نظر من جامون خوبه

وااای محلش نذار اجاره بدی بهتره تا ب قیمت اعصاب خوردی بخای اونجا زندگی کنی

دیگه دوره این مدلی زندگی کردن نیست

این روزا ی مادر و بچه هم باهم نمیسازن

خودت باید خودتو نجات بدی بگو من نننننمیییتونممم بگو دیگه خسته شدم میخام مستقل زندگی کنم

وااای محلش نذار اجاره بدی بهتره تا ب قیمت اعصاب خوردی بخای اونجا زندگی کنی دیگه دوره این مدلی زندگی ...

گفتم. شوهرم میگه از نظر من جامون خوبه. تو روابط اجتماعیت ضعیفه