2777
2789
عنوان

سفرکربلا

30 بازدید | 15 پست

سلام خانمای گل.. انشاءالله اگر امام حسین بطلبه فردا شل عازم سفر کربلا هستیم.😍 خیلی ذوق دارم. این دومین باری که هست میخوام برم کربلا ولی پسرم اولین بارش هست و خیلی دوست داره بره ،سفرمون با هواپیما هست ولی لطفا چیزایی که با بچه کوچک اونجا لازم میشه رو میتونید بهم بگید ؟ اولین بار ۴ سال پیش رفتم بچه نداشتم و اربعین هم نبود و کاروانی بود برا همین زیاد یادم نیست چیه لازم هست .. اگر لایق باشم حتما دعاگو و نایب الزیاره هستم🙏🏻

سلام خوش ب سعادتت تراخدااا برای من دعا کن اول شوهرم وو دخترام صحیح وو سالم باشن بعد اگه صلاح خدا باشه دعا کن باردار بشم و خدا یه پسر سالم وو صالح بهم بده....کاش منم دعوت کنه

بر محمد و آل محمد صلوات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون

جوراب نازک نبرد میگن پاهات تاول میزنه

ضدآفتاب ببر باخودت

نوار بهداشتی

دوتا لباس

چادر مشکی

دعام کن محتاج دعام خواستم برم نشد

پشه ی من ،بچه ی خیالی من تو مادری همچون من داری و بابای خوب داری تا هستیم تو خوشحالترینی.

سلام خوش ب سعادتت تراخدااا برای من دعا کن اول شوهرم وو دخترام صحیح وو سالم باشن بعد اگه صلاح خدا باش ...

چشم عزیزم اگر لایق باشم حتما دعاگو هستم🙏🏻🙏🏻 شما هم برای ما دعا کنید🌱

التماس دعا

دارو های مخصوص بچه ها بر دار

پماد سوختگی ضد آفتاب لباس خنک و نازک

مقداری خاکشیر

مقداری خوراکی و مغزیجات

دمپایی

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

سلام عزیزم ،زیارت قبول اونجا همه چی هست ،کالسکه ببر ،بارتو کمتر بکن باکاروان یا پیاده؟؟؟

ممنونم ...نه پیاده و کاروانی نمیریم .. سفرمون هوایی هست.. پسرم سه سالش هست کالسکه لازم ندارم.. ولی نمیدونم چه وسایلی اونجا ضروریه همینه هوا گرمه برا پسرم گرما زده نشه..

ممنون جوراب نازک نبرد میگن پاهات تاول میزنهضدآفتاب ببر باخودت نوار بهداشتی دوتا لباس چادر مشکیدعام ک ...

مرسی مهربونم.. پیاده روی نداریم زیاد.. ولی باید ضدآفتاب برم بگیرم. مرسی از راهنماییتون.. انشاءالله براتون هرچی خیره رقم بخوره.

التماس دعا دارو های مخصوص بچه ها بر دار پماد سوختگی ضد آفتاب لباس خنک و نازک مقداری خاکشیر مقداری خو ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون.. حتما.. محتاجم به دعاتون.

عزیزم هستید .. واقعیتش ی بنده خدایی داره مارو میبره و نمیدونم هزینه ها چقدر شده..

خیلی عالیه اینجوری دعوتتون کرده من هیچوقت تو عمرم نرفتم چ حسی داره؟

بر محمد و آل محمد صلوات

خیلی عالیه اینجوری دعوتتون کرده من هیچوقت تو عمرم نرفتم چ حسی داره؟

آره واقعا ..خیلی حس خوبی داره.. واقعیتش تو شرایط الانم وضعیت رفتن به سفر کربلا نبود ولی پسرم خیلی دوست داره بره از پارسال محرم یکسره میگفت با اینکه سه سالش هست.. فکر میکنم بخاطر اون ماهم دعوت شدیم.. انشاءالله روزیتون بشه 🙏🏻🙏🏻