2777
2789
عنوان

یادگارت

31 بازدید | 9 پست

بعد از دست دادنت و رفتنت

تا ماه ها با حال بد جنگیدم

از روزایی گذر کردم از ۲۴ ساعت ۱۸ ساعتش رو از شدت غم فقط میخوابیدم ک بیدار نباشم و کابوس نبودنت رو ببینم تو واقعیت :))))

من خوب شدم محمد

از دیروز که دیدمت دوبارهه پرت شدم تو همون جمعه لعنتی که برای همیشه بدون خداحافظ رفتی

و فقط به مامانم گفتی دخترت خوشبخت شه ....

از ته که نه

ولی از خدا بشدت گله دارم که چرا باید عزیز ترین ادم عمرم ؛اینطور منو نابود کنه و بد شه تو سرنوشتم 💔

محمدد تا ابدد در برابر این دل

و حال بدی که دادی مسئولی

من ببخشمت خدا تورو نمیبخشه

چون حتی از خدا هم ناامیدم کردی چه برسه ب دنیا و ارزوهام 🥺🖤💔

داره میشه ۱۱ شب

نمی دونم کجا برم که گریه کنم

و کسی نفهمه 🙂

شاید رفتم حموم

۸ ماهه که زندگیم اینه ....

ولی تو چی

لعنت ب دیروزی که دیدمت

و پرت شدمم تو خاطرات

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

فوت کرده ؟

کسی که فوت کرده

رو دیروز میشه دیدش ؟

ناگفته هایم را برایت مینویسم شاید روزی گذرت به اینجا رسید 🌱 از من ک گذشت مینویسم برای عاشقانی ک در این دیار مانده اند تا با خواندن سرگذشت نافرجام ما معشوق خود را رها نکنند 🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آها شکست عشقی خوردی عب نداره میگذره

خیر شکست عشقی نخوردم .

از عزیز ترین ادم زندگیم جدا شدم

شکست عشقی مال عشقای دو هزاری امروزی هاست .

بزار بره گم شه تا یه مدت برو پیاده روی و ورزش برو با کسانی که حالتو یکم خوب میکننتو خونه نشینخیلی زو ...

ممنونم که به فکرمید ❤️

ولی لطفا بهش توهین نکنید اون یه روزی انتخاب من بوده

خیر شکست عشقی نخوردم .از عزیز ترین ادم زندگیم جدا شدم شکست عشقی مال عشقای دو هزاری امروزی هاست .

آها خب اونم میشه شکست عشقی

در کل امیدوارم یه آدم بهتر سر راهت قرار بگیره 🌱

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

آها خب اونم میشه شکست عشقیدر کل امیدوارم یه آدم بهتر سر راهت قرار بگیره 🌱

ممنونم عزیزم

ولی من دهه هشتادیم ولی از این لفظ خوشم نمیاد با احترام

همون جدایی رو بهتر میبینم

ممنونم عزیزم ولی من دهه هشتادیم ولی از این لفظ خوشم نمیاد با احترام همون جدایی رو بهتر میبینم

اوکی عزیزم هر طور راحتی

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!