2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان😔😔😔

139 بازدید | 12 پست

سوال دوستمه

خیلی ناراحته میگه نمیدونم چرا هرکاری میکنم هر چی نماز و دعا و...میخونم تاثیری نداره

زندگی بدی داره، نمازشب میخونه، قران و زیارت عاشورا و...

ولی میگه مشکلاتم حل نمیشن، پیشرفتی ندارم ، رزق و روزیم بستس

انگار هر کار میکنه تاثیر نداره در حالی که بقیه همین کارا رو میکنن کلی تاثیر داره و حاجت میگیرن و ...

دیگه خسته و ناامید شده حالش بده

میخواد همه چیو ول کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه نماز و دعا قرار نیست مشکل حل کنه که

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

استغفار بخونه با تعداد زیاد

استغفار ۷۰ بندی امام علی

استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق

بعضی حاجت های ما بخاطر این داده نمیشه که گناه داریم ولی خودمون اطلاع نداریم که این گناه بوده و به خاطرش توبه نکردیم این استغفارا کارو درمیاره

آدمها به اندازه کمبودهایشان دیگران را آزار میدهند💫

بعصی گناها هستن که مانع استجابت دعا می شن

عاق والدین

ترک امر به معروف و نهی از منکر

بقیش برای کیس مورد نظر نیست

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

با امام زمان چه قدر رابطه داره ؟ثواب اعمالش به ایشون تقدیم می کنه ،رندگیش بر چه محوریه ؟برای ظهور و ...

اره میگه همیشه سر نماز دعا میکنه برای ظهور و سلامتی امام زمان عج ، ولی میگه شاید چون همینجوری دعا میکنه حضور ذهن و قلب نداره قبول نمیشه

بعصی گناها هستن که مانع استجابت دعا می شنعاق والدینترک امر به معروف و نهی از منکربقیش برای کیس مورد ...

امر به معروف و نهی از منکر همه ترک کردیم 🥲اصلا بلد نیستیم جلوی بقیهفقط تحقیر وتوهین میشنویم

امر به معروف و نهی از منکر همه ترک کردیم 🥲اصلا بلد نیستیم جلوی بقیهفقط تحقیر وتوهین میشنویم

اگه قومی امر به معروف و نهی از منکر را ترک کنن خدا اون قوم را به عذابی گرفتار می کنه که هرچی دعا می کنن دعاشون مستجاب نمی شه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌