2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم

332 بازدید | 28 پست

سلام آجیا من ۲۷ سالمه و ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۸ ساله که واسه بچه اقدام کردم خستم خیلی خستم بیشتر دلم واسه شوهرم میسوزه زندگیم یکنواخت شده هر دکتری که گفتن رفتم ولی بی نتیجس 

خدا کنه منم مامان بشم حسرت بدل نمیرم 😔😔😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.خب چرا ب سرپرستی ی بچه قبول نمی کنید؟شما رو نمیدونم.ولی اغلب میخوان بچه از خودشون باشه.بچه بچس.چ فرقی میکنه.از خودت یا پرورشگاه.من اگه تا ۳ سال نبینم باردار شدم.زود میرم پرورشگاه.چیه ادم ۱۰ سال خرج کنه.اخرش هیچ.اعصاب خوردی.استرس.همون اول بچه قبول میکردیم.

ان شالله ک طبیعی مامان میشی

خواهر من22 تومن توی 8 سال خرج کرد و بی فایده بود اینقد عصبی و پرخاشگر شده بود ک نمیشد باهاش حرف بزنی ولی بیخیال شد تا اینکه بعد8 سال طبیعی حامله شد

باورش نمیشد اشک میریخت همش میگفت خداکنه بمونه واسم و خدا هم واسش حفظش کرد الانم3 سالشه خداروشکر صحیح و سالم و بسیااااار شیرین.ماشالله ب جونش

اگر خدا بخواد همه چی ممکنه درست زمانی ک فکرشو نمیکنی

از خدا میخوام دل هممونو شاد کنه

نیازمند معجزه
خانواده همسرم و خودم نمیزارن بچه بیاریم از پرورشگا 

خب باید باهاشون منطقی حرف زد. دوست مامانمم باردار نمیشد.بعد ۱۵ سال بچه اورد.خب از همون میورد ن ناراحتی میکشید.ن‌چند میلیون خرج میکرد.نمیتونی کاشت کنی حالا ک نمیتونی از پرورشگاه بیاری