2777
2789
عنوان

زنان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 100 پست
بله عزیزم

خیلی دوسش داشتم

امضاتو خوندم یادم اومد💔

روحش شاد

چقدر ما عزیز از دست دادیم،یکم پیش یه ویدیو از میناب دیدم

ناخداگاه اشک از چشام جاری شد💔

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

خیلی دوسش داشتمامضاتو خوندم یادم اومد💔روحش شادچقدر ما عزیز از دست دادیم،یکم پیش یه ویدیو از میناب د ...

من هر لحظه یادشون می افتم گریه میکنم.درد سنگینه که حالا حالا ها پاک نمیشه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نابرابری هست ولی یه جاهایی به ضرر آقایون البته به ظاهر.شما داری یه طرفه به قاضی میری.مثل اینه که گرب ...

بله تو جامعه حالا هرکس داره از یه ور بوم میوفته

تو مورد کار خونه واقعا به زنان ظلم شده

شنا به چند نسل قبل نگاه کنی میتونی متوجه بشی از تمام نظرات به زنان ظلم میشد و مردا برتر بودن که خداروشکر خیلیاش حل شد

ما مرغ نیستیم انسانیم و قدرت تفکر داریم و نیاز به حقوق برابر داریم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

خیلی دوسش داشتمامضاتو خوندم یادم اومد💔روحش شادچقدر ما عزیز از دست دادیم،یکم پیش یه ویدیو از میناب د ...

💔...

غم همشون هر لحظه تو وجودمه

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

من هر لحظه یادشون می افتم گریه میکنم.درد سنگینه که حالا حالا ها پاک نمیشه.

بله واقعا ناخداگاه اشک آدم با دیدن بعضی چیزا جاری میشه..

لعنت به ظلم

اون بچه ها بی گناه بودند...

💔...غم همشون هر لحظه تو وجودمه

درود به شعور و شخصیت تون

بعضیا فقط یک جهت در نظر میگیرن

ولی شما هر دو طرف رو ملاحظه کردید🥲❤️

بله تو جامعه حالا هرکس داره از یه ور بوم میوفته تو مورد کار خونه واقعا به زنان ظلم شده شنا به چند نس ...

ببین تا صبحم بگم قرار نیست قانع بشی چون نمی خوای بیدار بشی ولی زن ومرد خیلی فرق دارند و نیازهاشونم فرق داره و اون برابری که مد نظر شماست غیر ممکنه.من منکر ظلم هایی که در همه دنیا به خانم ها شده نمیشم ولی میدونم اسلام تنها دینیه که همه جوره به نفع عزت آزادگی انسانیت خانم ها بوده و تو همه امور هوای خانم ها را داشته.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

درود به شعور و شخصیت تونبعضیا فقط یک جهت در نظر میگیرنولی شما هر دو طرف رو ملاحظه کردید🥲❤️

درود به شخصیت خودتون که همچین دیدگاهی دارید

ممنونم💝

ببین تا صبحم بگم قرار نیست قانع بشی چون نمی خوای بیدار بشی ولی زن ومرد خیلی فرق دارند و نیازهاشونم ف ...

بله فرق دارن اما دلیل به سرکوب نیاز های شخصی زنان نیست که همیشه مطالبه میکنن

ایک چیزیه که خودشون میخوان توی زندگی خودشون و زندگی مشترک بهش برسن

به هر حال میلی به ادامه ی بحث بی پایان ندارم...

موفق باشید

عزمزمه اطلاع ب خدمتت رسوندن.درصورتی نصف میشه ک برگه مشارکت اموال امضا بشه.مردها هم والا تا جاییکه ما ...

اون تو ایرانه که اگرفبل عقد توافق کنن نصف میشه اونجا جز قانونه دایی همکار خودم امریکاست خانمش خونه داره وقت طلاق اموالش نصف شد.اقایون از زمان حاملگی زن تو کلاسهای اموزشی مثل خانم شرکت میکنن.من عاشق اونجا نیستم هرگز هم نخواهم رفت ولی بهتره بدون تعصب خوبیهاشونو ببینییم