2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

37 بازدید | 10 پست

ناامید از همه چیی از اینکه قراره کنکور هیچی قبول نشم و.... 🥲💔💔

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگوو اینجوری هیچوقت فکر نکن که نمیتونی

وقتی تجدیدی داشته باشم و حتی با تک ماده حل نشه و شهریور باید دوباره نهلیی بدم ولی دوباره قبول نمیشم امید به چی داشته باشم وقتی قرار نیست دیپلمم بگیرم:) 💔

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

وقتی تجدیدی داشته باشم و حتی با تک ماده حل نشه و شهریور باید دوباره نهلیی بدم ولی دوباره قبول نمیشم ...

یه سال دیگه بخون باز خوب

من خودمم وضعم خوب نیست ها ولی هیچوقت به اینکه تهشه فکر نکن

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...

یه سال دیگه بخون باز خوب من خودمم وضعم خوب نیست ها ولی هیچوقت به اینکه تهشه فکر نکن

بدبخت میشم پشت بمونم💔

بدبخت میشم پشت بمونم💔

خووب نگوو دیگه بد بخت چرا

اگه واقعااا واقعاا میخوایش و اینکه فکر کردن به اینکه آرزو و هدفتو از دست بدی یه سال که هیچی سه سالم واسش تلاش میکنی🫠

_دوچیز انسان را از انسانیت دور می کند...۱_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...۲_فریاد وقتی که باید سکوت کرد ...

خووب نگوو دیگه بد بخت چرا اگه واقعااا واقعاا میخوایش و اینکه فکر کردن به اینکه آرزو و هدفتو از دست ب ...

خونوادم زندگیمو نابود میکنن امسال قبول نشم حوصله حرفاشونو ندارم💔💔

خونوادم زندگیمو نابود میکنن امسال قبول نشم حوصله حرفاشونو ندارم💔💔

آره خوب حرف که زیاده مخصوصا از خونواده

ولی من بعضی وقتا اینجوری میشم که اینا که حرف خودشونو میزارن مهم الانه الان چیکار باید بکنم درس بخونم پس وقت احساساتی شدن رو ندارم

آره خوب حرف که زیاده مخصوصا از خونواده ولی من بعضی وقتا اینجوری میشم که اینا که حرف خودشونو میزارن م ...

میدونم که نمیتونم پشت بمونم بیشتز افسرده میشم💔💔

میدونم که نمیتونم پشت بمونم بیشتز افسرده میشم💔💔

خودت داری به خودت تلقین میکنی دیگه نمیشه که اینجوری

باید بااور کنی که میتونیی تا بشه