2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راجب تجربی و خوب بودنش فکر نکن به این فکر کن که آیا به رشته دیگه ای بیشتر از این علاقه داری؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
راجب تجربی و خوب بودنش فکر نکن به این فکر کن که آیا به رشته دیگه ای بیشتر از این علاقه داری؟

اره اصن از دکتری بدم میاد

ولی مشاورم میگ چون علوم و زبانت خوبه تجربی از رشته های دیگ بهتره برات

♡H♡

من الان کنکوری ریاضی ام ولی خب تا حدودی در جریان جو کنکور تجربی هستم

ببین نمیخوام بترسونمت حقیقتو میگم

دهنت باید صاف بشه با درس تا بتونی قبول بشی

باید ذاتا ادمی باشی که زیاد میخونه، من خودم چون اینطوری خرخون نبودم نرفتم تجربی الانم پشیمون نیستم چون خیلی جو رقابتی بالایی داره

و علاوه بر این باید علاقه هم به رشته های پزشکی/دندون/فیزیو یا کلا وایب بیمارستان داشته باشی که بتونی بخاطر عشقت بهشون ادامه بدی

هرسال نزدیک ۵۰۰ هزار نفر متقاضی داره که فک کنم شاید فقط ۱۰۰ هزار نفر اولش اصن بتونن چیزی قبول بشن حتی بدترین رشته

رشته های تاپ هم از همین الانش تلاش میخواد و شاید ۲۰-۳۰ هزار نفر اول کشور قبول بشن

متولد ۸۳ نیستم

دلیل نمیشه چون یه سری درسا دوست داری بری یه رشته

تجربی درس سختی نیاز به تلاش پشتکار داره اگه بخای رشته خوب بیاری باید این سه سال قید خوشگذرونی هر چیزی که حواست رو پرت کنه بزنی باید از روز اول ساعت ها بشینی پاش درس بخونی تست بزنی آزمون بدی

من معدل نهمم بیست بودم رفتم تجربی سال اول میخوندم بزور شدم ۱۷ ولی فشار روم بود کم کم ازش زده شدم و در حد پاس دو سال دیگه رو گذروندم کنکور هم الکی رفتم و مشخصا چیزی نیوردم و الآن یه آدم افسرده ام که فکر میکنم سه سال الکی عمرم رو هدر دادم چون این رشته بدرد من نمیخورد