2777
2789
عنوان

آش دوغ

87 بازدید | 15 پست

میخام درست کنم چقد طول میکشه تا آماده شه و اینکه اولین بارمه چکار کنم دوغ نبره؟کسی رسپی خوشمزه داره؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

من قبلا خیلی درست میکردم

با خورده برنج درست کن

دوغ هم معمولا ۱/۵ لیتر کافیه

دوغ گاز دار استفاده کن

میتونی از سبزیجات معطر هم استفاده کنی

و اینکه برنج رو بزار جوش اومد دوغ بریز بعد که دوغ رو ریختی هم بزن تا دوباره جوش بیاد جوش که اومد دیگه نمی خواد هم بزنی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماست و قشنگ هم بزن بهش یه تخم مرغ اضافه کن و آب دوباره همش بزن بعدش از صافی ردش کن بعد یکم برنج بشور بریز توش یکم نخود پخته شده یکم کنگر و سبزی های که میخای با یه فلفل تیز بزارش رو شعله هم بزن تا به جوش بیاد و قل قل کنه ولش نکن اگه یه کم ولش کنی خراب میشه وقتی به نقطه جوش رسید یکم نمک بزن بهش شعله رو کم کن بزار برنجش بپزه و باهم جا بیفتن تقریبا یساعتی طول میکشه خودت میبینی آماده شده متوجه میشی یجوری جا میفته و برنجش میپزه من اینجوری درست میکنم و هرکسی میخوره میگه فوق العادس نوش جانتون گلم

عزیزم برنج خام و با تخم مرغ خوب قاطی کن هم بزن بریز داخل دوغ بذار رو اجاق آروم آروم هم بزن هر وقت جوش اومد نخود پخته به همراه سبزی آش رو بریز یه نیم ساعت هم بجوشه یه خورده غلیظ شه خاموش کن همین کلا یه ساعت زمان می بره اگه دوست داشتی موقع ریختن سبزی سیر خشک هم خرد کن یا رنده کن بریز

من قبلا خیلی درست میکردم با خورده برنج درست کندوغ هم معمولا ۱/۵ لیتر کافیهدوغ گاز دار استفاده کنمیتو ...

ینی نیاز نیس برنج با دوغ بپزه؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

ماست و قشنگ هم بزن بهش یه تخم مرغ اضافه کن و آب دوباره همش بزن بعدش از صافی ردش کن بعد یکم برنج بشور ...

با دوغ بهتر نیس؟

عزیزم برنج خام و با تخم مرغ خوب قاطی کن هم بزن بریز داخل دوغ بذار رو اجاق آروم آروم هم بزن هر وقت ج ...

مرسی عزیزم میترسم ببره چکار کنم نبره

عزیزم برنج خام و با تخم مرغ خوب قاطی کن هم بزن بریز داخل دوغ بذار رو اجاق آروم آروم هم بزن هر وقت ج ...

تخم مرغ واجبه؟

من تاحالاتخم مرغ نزدم اماهمیشه اش هام بهترین هاهس،برنج نیم دون باپیاز،سیر،وادویه. یه کوچلو تفت بده،بعدبهش اب اصافه کن بزارکامل بپزه اگه دوست داشتی میتونی نخودپخته شده وعدس پخته شده هم اصافه کنی،وقتی برنجت پخت ابش کم شددوغ روبهش اصافه کن،بزار یه کم غلطت پیدا کنه،دراخر نعتا وپیاز داغ بهش اضافه کن،من ازدوغ محلی ترش استفاده می کنم،

من تاحالاتخم مرغ نزدم اماهمیشه اش هام بهترین هاهس،برنج نیم دون باپیاز،سیر،وادویه. یه کوچلو تفت بده،ب ...

میتونی داخلش سبزی های معطرمثل تره هم اصافه کنی،مایع شوید داریم بهش میگیم شویدکوهی اونم میزنیم