2777
2789
عنوان

حاملگی گرسنگی

71 بازدید | 13 پست

نه هفتم تموم شده چرا شبا حالم بد میشه😭😭

صبح تا بعداظهر خوبم شاد و شنگول شب که میشه از همه چی بدم میاد از گرسنگی دارم هلاک میشم ولی از هرچی غذاس حالم بهم میخوره اصلا تهوع ندارم ولی از غذا متنفرم 😭😭 گشنمهههه چکار کنم😭😭😭 وزنم کم کردم😓

منم تهوع و استفراغ شبا میومد سروقتم روزا خوب بودم تا غروب

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با نون پنیر گردو زنده موندم نگرانم وزن کم کردم ۲ کیلو اصلا تهوع ندارم ولی بدم میاد از غذا

شاید از غذای گرم بدت میاد سرد رو خوشت بیاد سالاد سزار چطوره؟ ساندویچ های مختلف

کنار سالاد حبوبات پخته اضافه کن پروتئین داشته باشه

هی دامنه غذاهایی که میخوری رو گسترش بده

در مسیر مینیمالیسم

فقط با نون پنیر گردو زنده موندم نگرانم وزن کم کردم ۲ کیلو اصلا تهوع ندارم ولی بدم میاد از غذا

نگران وزنت نباش بعدش اضاف میکنی الان مهم نیست نی نی از بدن تو داره تغذیه میشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

منم همینجور بودم ولی سعی میکردم چیزای هوس انگیز درست کنم برا خودم شبا تهوع میگرفتم.

کشک ونمک و خیار و نمک میخوردم همش

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
نگران وزنت نباش بعدش اضاف میکنی الان مهم نیست نی نی از بدن تو داره تغذیه میشه

مرسی عزیزم😍 فک کنم از استرسم باشه همش فک میکنم ایست قلبی میکنه آخه خیلی زیاد شده هرجا میری همش میگن فلان هفته بچم ایست قلبی کرده بخدا هر هفته دارم میرم سونو ینی اگه میشد هروز میرفتم😭😭😭😭

چقد مثل منی

اصلا دقیقا عین همیم ...

منم ۱۲هفتم اصلا حالت تهوع یا استفراغ نداشتم

تا اینجای بارداری صب تا عصر حالم خوبه سرحالم،وای نگم از شباااا مخصوصا همین الان معدم میسوزهههه شدید حالم بده

گشنم میشه ولی میل به غذا اصلاااا ندارم حتی فک کردن به غذا حالمو بد میکنه !!!من صبح و ظهر بعضی روزا اشتهام خوبه

شبا نمیتونم چیزی بخورم اگه هم بخورم معدم هضم نمیکنه و اذیتم میکنه

چقد مثل منیاصلا دقیقا عین همیم ...منم ۱۲هفتم اصلا حالت تهوع یا استفراغ نداشتم تا اینجای بارداری صب ت ...

متاسفانه من استرسم خیلی زیاده همش فکرای بد میکنم😓

متاسفانه من استرسم خیلی زیاده همش فکرای بد میکنم😓

خودتو با کارای مورد علاقت مشغول کن سرت مشغول باشه استرس سراغت نمیاد

من بعضی روزا یادم میره باردارم تا شب که معدم یهو اذیتم میکنه 🤦🏻♀️