2777
2789
عنوان

سوالی داشتید

131 بازدید | 6 پست

دانشجوی روانشناسی هستم (شماره نظام ندارم هنوز) اگه سوالی داشتید، و یک سوال کلی و عمومی بود ، بپرسید اگه در سطح سوادم بود جواب میدم.

🍓~~~ سخت نگیر، همچی خوب میشه.

از رشتت راضی هستی؟ بنظرت آینده کاری خوبی داره ؟اگه بخوای یه نصیحت به کسی که میخواد بره این رشته بکنی چیه؟

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از رشتت راضی هستی؟ بنظرت آینده کاری خوبی داره ؟اگه بخوای یه نصیحت به کسی که میخواد بره این رشته بکنی ...

حقیقتا من با علاقه وارد این رشته شدم، هدف خودم مهاجرته ولی اگه موفق نشدم وارد کارهای بالینی میشم، آینده ی کاری خوبی داره ولی باید خیلی خوب بدرخشی در این رشته یعنی اینکه سطح سوادت در حد جزوه نباشه و رفرنس بخونی کلی، کلی کارگاه بری، فن بیان خوب توی فضای مجازی هم بی تاثیر نیست، ولی تفاوتش با حسابداری و... این هست که برای کار کردن فقط به مدرک نگاه نمیکنن، باید واقعا کاربلد باشی.

حقیقتا من با علاقه وارد این رشته شدم، هدف خودم مهاجرته ولی اگه موفق نشدم وارد کارهای بالینی میشم، آی ...

اوه مرسییی از راهنماییت🩷

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

اگه از بچه هشت ساله دروغ شنیدیم چیکار کنیم؟

به نظرم وقتی یه بچه ۸ ساله دروغ میگه، نباید همون اول بهش برچسب دروغگو بزنیم یا دعواش کنیم. بهتره اول بفهمیم چرا دروغ گفته؛ شاید ترسیده، شاید خواسته تنبیه نشه یا فقط دنبال جلب توجه بوده.

اگه با آرومش باهاش حرف بزنیم و حس امنیت بهش بدیم، احتمال اینکه دفعه بعد راستش رو بگه خیلی بیشتره. هدف اینه که بهش یاد بدیم راست گفتن امنه، نه اینکه از گفتن حقیقت بترسه.