2777
2789
عنوان

چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 29 پست
شما چند وقت خوردین؟ چه قرصی خوردین؟

ربطی به چ قرص بودن نداره داروی چاقی گین آپ رو دوستم فقط دوماه خورد طی نه ماه دوتا پاهاش رسید به تعویض

من فقط دو هفته رویال خوردم هفته سوم پاهام درگیر شد

هزاران هزار آدم دارن درگیر میشن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند وقت بعد از قطع قرص همچین حالت هایی اومد سراغت

من کلا همون موقع که داشتم استفاده میکردم اون حالت ها اومد سراغم تو همون دو هفته اول

من چون نازک نارنجیم زود متوجه دردم شدم و نمیگفتم مال پریودیه مال خستگیه فلانه

خیلیا با همین بهونه ها و دلایل چندین سال متوجه نمیشن تا کامل زمینگیر بشن

من همون موقع فهمیدم رفتم ام ار ای متوجه سدم دچار نکروز شدم

همون داروهارو خونواده ام بردن بهداشت ازش ازمایش گرفتن ۳۰ درصد کورتون بوده و از این چاقیتون خیلی خوشحال نباشید پف کورتونه و چند وقت دیگه پفتون میخوابه و کم کم مثل روز اول میشید منتها با کلی بیماری و عوارض

من کلا همون موقع که داشتم استفاده میکردم اون حالت ها اومد سراغم تو همون دو هفته اول من چون نازک نارن ...

شاید از قبل داشتی بعدش تشدید شده؟؟

وزن شما کی خوابید؟

من الان دوماه و نیمه نمیخورم وزنم کم نشده فک نکنم کم بشه

۵۵ بودم شدم ۷۰

خدای من ۵۵ که خوبه

من یک سال و نیم پیش ۲۵۰ میلیون دادم عمل لاغری ابدو لیپو کردم همون پیکر تراشی از ۶۸ شدم ۵۳ شما طبیهی همین بودی پاشدی خودت و چاق کردی جه کارایی میکنن مردم بخدا

خدایا شکرت 

شاید از قبل داشتی بعدش تشدید شده؟؟ وزن شما کی خوابید؟ من الان دوماه و نیمه نمیخورم وزنم کم نشده فک ن ...

این بیماری فقط با مصرف کورتون به وجود میاد عزیزم

بتامتازون زیاد دگزا متازون زیاد و پودر و داروهای چاقی و لاغری

و هیچ ربطی نه به ارثی بودن داره نه از قبل داشتن چون من تو طول عمرم هیچ امپول و دارویی مصرف نکردم حتی سرما خوردگی نمیخوردم

من رسالتموبعنوان کسی که این راه رو رفته گفتم گلم دیگه هر طور خودتون صلاح میدونید

میخوایین بیشتر تحقیق کنید اسم این بیماری نکروز اسکولار هست عزیزم برید خودتون بیشتر تحقیق کنید

این بیماری فقط با مصرف کورتون به وجود میاد عزیزم بتامتازون زیاد دگزا متازون زیاد و پودر و داروهای چا ...

دیگه خوردم اگه هم قراره بیماری ایجاد بشه تا الان شده کاریش نمیشه کرد