هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 15253 عنوان دخترا 24 بازدید | 12 پست وضعیت خاستگاراتون چجوریه دکتر و مهندس و شوهر پولدار و خوش اخلاق از کجا پیدا میکنن دختر شیرازی جونم دختر شیرازی (الهی مرگ تو ببینم بابا) امروز | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooooooooonchild عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4997 یه مجموعه ی تهی درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️
کانو عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1555 باید خوشگل باشی این تجربه منه البته خودم تجربه نکردما برای بقیه رو دیدم
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 15311 سنتی ندوست یکی دونفر اومدن رد کردم من دوستی قبل از ازدواجو میدوست سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....
کانو عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1555 سنتی ندوست یکی دونفر اومدن رد کردم من دوستی قبل از ازدواجو میدوست دکتر و مهندس بودن رد کردی؟
اربیانا عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 سنتی ندوست یکی دونفر اومدن رد کردم من دوستی قبل از ازدواجو میدوست من باز دوستی قبل ازدواج ندوست ازدواج سنتی دوست 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 15253 باید خوشگل باشی این تجربه منه البته خودم تجربه نکردما برای بقیه رو دیدم خانواده خوب هم خیلی دخیله منی که هیچ کدومو ندارم چیکار کنم دختر شیرازی جونم دختر شیرازی (الهی مرگ تو ببینم بابا)
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 15311 دکتر و مهندس بودن رد کردی؟ نه بابا کارمند بودن ولی اونم بودن برام مهم نبود چون سنتی نمیپسندم سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....
هی_بیخیال مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 15253 سنتی ندوست یکی دونفر اومدن رد کردم من دوستی قبل از ازدواجو میدوست ااگه مورده خوبی هستن قبلش آشنا شو خب دختر شیرازی جونم دختر شیرازی (الهی مرگ تو ببینم بابا)
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 15311 من باز دوستی قبل ازدواج ندوست ازدواج سنتی دوست خب بکن من چیکار کنم الان😂 سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....
اربیانا عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 خب بکن من چیکار کنم الان😂 هیچی دیدم برعکس تو ام در جواب پیام تو جواب اسی رو هم دادم مثلا 🤣 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 15311 هیچی دیدم برعکس تو ام در جواب پیام تو جواب اسی رو هم دادم مثلا 🤣 اخه خب میدونی من واقعا قبلش باید عاشق طرف باشم وگرنه بعدا حسی پیدا نمیکنم سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....
اربیانا عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 اخه خب میدونی من واقعا قبلش باید عاشق طرف باشم وگرنه بعدا حسی پیدا نمیکنم هر کی یجوریه عزیزمامیدوارم یا آدم خوب سر راهت قرار بگیره و تو هم دوسش داشته باشی 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده