2777
2789
عنوان

خانواده ی من

100 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها خوبین، من متاسفانه یه مشکل بسیار قدیمی دارم از وقتی مجرد بودم تا الان که متاهل هستم و هیچوقت مشکلم رو نگفتم و فهمیده نشدم .

من وقتی فهمیده نمیشم فقط سکوت میکنم و میریزم توو خودم ، حقیقتا هیچوقت توی خونه ی پدریم راحت نبودم،هیچی سر جاش نیست،هیچوقت حمایت پدر رو ندیدم،هیچوقت محبت خواهری ندیدم،انگار فقط همخونه هستیم،هیچکس کاری به هیچ چیز نداره ،نه نظم نه نظافت نه احترام نه محبت .

خداروشکر من ازدواج کردم و زندگیم بد نیست،یعنی از ن،ر مالی خیلی وقتا از شکم میزدیم اما خب ، حداقل تنهام و منظم.

الان ادامه رو میگم لطفا صبوری کنید تایپ کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خونم ۳۰۰ کیلومتر از خانوادم دوره و جنوب هستیم،از موشک و جنگ بخاطر آخر هفته اومدم خونه ی بابام، نه چایی نه شامی نه هیچی .

۱۱ ونیم شب خواهرم سوسیس سرخ کردن خوردم .در صورتی که من نباشم خیلی اوکیع

و اینم بگم که ، وقتی میام کُلی تمیز میکنم خونه رو و ...

بچه ها واقعا بریدم از خونمون بدم میاد

دیشب حتی ۱ ساعتم نخوابیدم انقدر که برادرم هی میرفت میومد و میخورد و ....

بعد چطور بااین شرهیط خواستگار راه دادین و ازدواج کردین؟

فکر کنم کار خدا بود

چون دیگه میخواستم خودکشی کنم واقعا.

ببین خونه ی ما اینجوریه که مثلا خودت مسوول خودتی ، من ۳ ماه کار کردم تا واسه خودم گوشی خریدم

خودم کار میکردم لباس و ... میگرفتم

فکر کنم کار خدا بودچون دیگه میخواستم خودکشی کنم واقعا. ببین خونه ی ما اینجوریه که مثلا خودت مسوول خو ...

عزیزم

مشکل مالی دارن؟

یا فقط بی خیالن؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من خونم ۳۰۰ کیلومتر از خانوادم دوره و جنوب هستیم،از موشک و جنگ بخاطر آخر هفته اومدم خونه ی بابام، نه ...

خوب خودت درست کن

خونه پدرشوهر منم همینه

حتی مواد غذایی هم خودمون میبریم

اما خونه پدرم نه دراصل برای استراحت میریم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
تحمل کن ، اونجا مهمونی ، خدا رو شکر که همیشه نیستید و ازدواج کردید ، دورم که هستی ، این چند وقت که م ...

دقیقا

قسمت تلخش اینکه هر خصلت بدی داشته باشن دیگه درست شدنی نیست

بچه ها من توو شرایط خیلی سخت،درس خوندم تا ارشد ،بشدت تلاش کردم،بشدت خوندم برای آزمون استخدامی و کلییی چالش داشتم که اینا رو فاکتور میگیرم و در حال حاضر هم توی ارگان دولتی کار میکنم

اما ... همیشه تهِ دلم غصه ی نداشتن خانواده رو دارم .

یعنی اگه از اول یتیم بودم خیلی حالم بهتر بود

همیشه اینایی که واسه پدرهاشون استوری میزارن و ... درک نمیکنم و حتی تعجب میکنم .

خیلی غصه میخورم و این خشم و ناراحتی درونم مونده

و الانم که میام حالم خیلی بد میشه خیلی

بچه ها من توو شرایط خیلی سخت،درس خوندم تا ارشد ،بشدت تلاش کردم،بشدت خوندم برای آزمون استخدامی و کلیی ...

عزیزم🥺

عزیزممشکل مالی دارن؟یا فقط بی خیالن؟

میشه گفت هر دوش .

میدونی منظورم من از خدامه و آرزوم شده یه بار فقط یه بار برم ، برام سفره بزارن،همسرمو دعوت کنن...

اما هیچوقت!