sae18 مدیر عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 57 عنوان چرا میگن | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 22 پست قد کوتاه بودن عیبه آیا که به من همش میگن بدبخت شدی دیروز | 19:03 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 450 مشکلی تو کار و زندگی برات پیش اومده؟ مسخره شدم ولی مهم نی برام اصلا اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید
sae18 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 57 مسخره شدم ولی مهم نی برام اصلا منو مسخره نمیکنن اذیتم میکنن واقعا همش بهم میگن بدبخت شدی بخاطر قدت هیجا کار بهت نمیدن تا آخر عمرت تنها میمونی
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 450 منو مسخره نمیکنن اذیتم میکنن واقعا همش بهم میگن بدبخت شدی بخاطر قدت هیجا کار بهت نمیدن تا آخر عمرت ت ... نه بابا قیافه ات رو عمل کن پسرا عاشقت میشن پسرا از دختر قد کوتاه خوششون میاد فقط زیاد چاق نشو اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید
sae18 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 57 نه بابا قیافه ات رو عمل کن پسرا عاشقت میشن پسرا از دختر قد کوتاه خوششون میاد فقط زیاد چاق نشو قیافم احتیاجی به عمل نداره نه زیاد چاق نیستم اتفاقا کمبود وزن دارم
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 450 قیافم احتیاجی به عمل نداره نه زیاد چاق نیستم اتفاقا کمبود وزن دارم مثل خودمی از نظر وزن شیک بپوش به خودت برس کسی به قدت نگاه نمیکنه ❤️من نیاز به عمل دارم .. اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید
sae18 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 57 مثل خودمی از نظر وزن شیک بپوش به خودت برس کسی به قدت نگاه نمیکنه ❤️من نیاز به عمل دارم .. منم فقط بینیم داره که اونم خودم حس میکنم اطرافیان میگن اوکیه اگه عمل کنم خیلی خیلی کوچیک میشه بد میشه آره همیشه لباس خوب میپوشم آشنامون منو مامانمو ول نمیکنه همش میاد به مامانم میگه دخترت بخاطر قدش میمونه خونه اصن روحیمو از دست دادم حس میکنم واقعا ایراد دارم
mahlahpr عضویت: 1405/04/11 تعداد پست: 450 منم فقط بینیم داره که اونم خودم حس میکنم اطرافیان میگن اوکیه اگه عمل کنم خیلی خیلی کوچیک میشه بد میش ... نه بابا عزیزم ان ضرر میزنه همیشه برس به خودن سرحال باش ایشاللع هم آدم درست سر راهت قرار میگیره هم کار درست حسابی اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید
نازی_جون_کیوت عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 15346 قدت چند من ۱۴۸ قدم ۱۵۸ سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....